VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 17, 2012 #523 Rus,kako ti dođeš u situaciju da uopšte otvaraš oglas za ,recimo, ovaj Bvlgari ?
RUS Moderator Dec 17, 2012 #524 Volim da gledam te oglase, uvek se slatko nasmejem A te bisere, prepoznam odmah po naslovu.
sima hrabri Moderator Dec 17, 2012 #525 e, Rujo, ovo je prava riznica mudorsti...! Mislim da bi u slucaju nekog atomskog rata trebalo na sigurno skloniti skyeve tekstove i ovu temu.
e, Rujo, ovo je prava riznica mudorsti...! Mislim da bi u slucaju nekog atomskog rata trebalo na sigurno skloniti skyeve tekstove i ovu temu.
Neša Super Moderator Staff member Dec 18, 2012 #526 Izgleda da su neki modeli mnogo poskupeli ovih dana: Pre nekoliko meseci, isti model se mogao naći na BG buvljaku za oko 1.000 dinara. Ukoliko su nekome potrebni slični satovi, spreman sam da ih prodam za četvrtinu cene navedene u oglasu
Izgleda da su neki modeli mnogo poskupeli ovih dana: Pre nekoliko meseci, isti model se mogao naći na BG buvljaku za oko 1.000 dinara. Ukoliko su nekome potrebni slični satovi, spreman sam da ih prodam za četvrtinu cene navedene u oglasu
anbeast New member Dec 19, 2012 #529 Ma vazno da su satevi iNdenticni, ko sisa brzletnu Plasi me to sto su mirisljave...Kakve li to hemikalije ispusta ?!
Ma vazno da su satevi iNdenticni, ko sisa brzletnu Plasi me to sto su mirisljave...Kakve li to hemikalije ispusta ?!
RUS Moderator Dec 21, 2012 #530 Oglas kao oglas nije smesan, pa ga zbog toga nisam postavio. Pogledajte kako se krpi narukvica
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 21, 2012 #531 Nerešiv problem sa datumom Invicta muški sat - ID226067 - Halo oglasi
RUS Moderator Dec 21, 2012 #532 Rus_PA said: Pre 5 godina 500 DM??? View attachment 48859 Click to expand... Stari oglas, u novom izdanju.
Rus_PA said: Pre 5 godina 500 DM??? View attachment 48859 Click to expand... Stari oglas, u novom izdanju.
Neša Super Moderator Staff member Dec 23, 2012 #539 Pogledaj tekst, to je tek veselo :lol: Bolje da je opis ostavio u originalu
RUS Moderator Dec 23, 2012 #540 Video sam, 100% Google translate. Edit: U isto vreme smo napisali Serb, Sima i ja:lol: