Šta kuvaju/jedu ljubitelji satova

Re: Al' se danas dobro jede

Danas gurmanska banatska muckalica sa mladim pekarskim krompirom, zelena salata....prijatno!

20150622_143453.jpg

Ma moja draga Shmizzz, kuvaju i ostali kolege samo se izgleda boje priznati...:yes4:

Auuu, al si me isprozivao.... :nono: Da znaju ljudi koliko sam se namucio oko ovih kobasica, i napravio krugova na masini... Trebao bih celu tepsiju da pojedem. A ti samo gledas i dirigujes.:laugh:

A cuj.....morao si nauciti na tezi nacin....kako bi to inace cenio, jel'? ;)

Danas masno,cvarci na moravski nacin:drool:

230620153993.jpg

Jos malo pa ce u presu........

To bruder....klempo "platio" :thumbsup:, nema nista finije od friskih cvaraka.....

Last edited:

Eh zaboravih... Danas su bile palačinke na repertoaru, a ja zaboravih da ih uslikam za stolom. Da li se sada računa bez slike ili ne? :(

Ovako Shmizzz, ovako treba....da mi osetimo taj dojam ....a zamislimo mirise i ukuse....

Tetovac sa suvim mesom i domacom kobasicom, mlada mesana zelena salata

20150624_144331.jpg

I normalno na kraju...belgijsko

20150624_145953.jpg

I posle krstin pojeo sarmu, krstinu upala ruka u baklave,... :)

Kolega eee, pa odkuda znas da krle nije bio tu za stolom.....;)!!! Zato i nisam uspio pofotkati.....dok sam namestio mobilni....nema vise!!!

A hbg, ja sam sad drugi covek. Sad mogu samo da gledam i divim se ovim djakonijama. Od sveg onog bih smeo samo salatu :)

Al da je neko drugo vreme... Znas kako, ja kad pocnem nesto volim i da zavrsim. Drugacije bi izgledale one baklave :)

Back