MMario Well-known member Jun 22, 2015 #102 Re: Al' se danas dobro jede Danas gurmanska banatska muckalica sa mladim pekarskim krompirom, zelena salata....prijatno!
Re: Al' se danas dobro jede Danas gurmanska banatska muckalica sa mladim pekarskim krompirom, zelena salata....prijatno!
Zagor Super Moderator Staff member Jun 22, 2015 #103 Re: Al' se danas dobro jede Prijatno bruder :beer:
MMario Well-known member Jun 22, 2015 #105 Re: Al' se danas dobro jede Ma moja draga Shmizzz, kuvaju i ostali kolege samo se izgleda boje priznati...:yes4:
Re: Al' se danas dobro jede Ma moja draga Shmizzz, kuvaju i ostali kolege samo se izgleda boje priznati...:yes4:
krstin New member Jun 23, 2015 #106 Re: Al' se danas dobro jede Auuu, al si me isprozivao.... :nono: Da znaju ljudi koliko sam se namucio oko ovih kobasica, i napravio krugova na masini... Trebao bih celu tepsiju da pojedem. A ti samo gledas i dirigujes.:laugh:
Re: Al' se danas dobro jede Auuu, al si me isprozivao.... :nono: Da znaju ljudi koliko sam se namucio oko ovih kobasica, i napravio krugova na masini... Trebao bih celu tepsiju da pojedem. A ti samo gledas i dirigujes.:laugh:
MMario Well-known member Jun 23, 2015 #107 Re: Al' se danas dobro jede A cuj.....morao si nauciti na tezi nacin....kako bi to inace cenio, jel'?
Re: Al' se danas dobro jede A cuj.....morao si nauciti na tezi nacin....kako bi to inace cenio, jel'?
Zagor Super Moderator Staff member Jun 23, 2015 #108 Re: Al' se danas dobro jede Danas masno,cvarci na moravski nacin:drool: Jos malo pa ce u presu........
Re: Al' se danas dobro jede Danas masno,cvarci na moravski nacin:drool: Jos malo pa ce u presu........
MMario Well-known member Jun 23, 2015 #109 Re: Al' se danas dobro jede To bruder....klempo "platio" :thumbsup:, nema nista finije od friskih cvaraka..... Last edited: Jun 23, 2015
Re: Al' se danas dobro jede To bruder....klempo "platio" :thumbsup:, nema nista finije od friskih cvaraka.....
tolarbo New member Jun 24, 2015 #110 Re: Al' se danas dobro jede Zagore, da poneses na sledece okupljanje malo tih cvaraka!
Shmizla Administrator Staff member Jun 24, 2015 #111 Re: Al' se danas dobro jede Eh zaboravih... Danas su bile palačinke na repertoaru, a ja zaboravih da ih uslikam za stolom. Da li se sada računa bez slike ili ne?
Re: Al' se danas dobro jede Eh zaboravih... Danas su bile palačinke na repertoaru, a ja zaboravih da ih uslikam za stolom. Da li se sada računa bez slike ili ne?
MMario Well-known member Jun 24, 2015 #113 Re: Al' se danas dobro jede Ovako Shmizzz, ovako treba....da mi osetimo taj dojam ....a zamislimo mirise i ukuse.... Tetovac sa suvim mesom i domacom kobasicom, mlada mesana zelena salata I normalno na kraju...belgijsko
Re: Al' se danas dobro jede Ovako Shmizzz, ovako treba....da mi osetimo taj dojam ....a zamislimo mirise i ukuse.... Tetovac sa suvim mesom i domacom kobasicom, mlada mesana zelena salata I normalno na kraju...belgijsko
tolarbo New member Jun 25, 2015 #114 Re: Al' se danas dobro jede Au Mario, ako ovako nastavis napravices sebi veliku obavezu
MMario Well-known member Jun 25, 2015 #115 Re: Al' se danas dobro jede Ma nisam imao vremena poslikati....tek kada sam zavrsio....
eee Super Moderator Staff member Jun 25, 2015 #116 Re: Al' se danas dobro jede I posle krstin pojeo sarmu, krstinu upala ruka u baklave,...
MMario Well-known member Jun 25, 2015 #117 Re: Al' se danas dobro jede Kolega eee, pa odkuda znas da krle nije bio tu za stolom.....!!! Zato i nisam uspio pofotkati.....dok sam namestio mobilni....nema vise!!!
Re: Al' se danas dobro jede Kolega eee, pa odkuda znas da krle nije bio tu za stolom.....!!! Zato i nisam uspio pofotkati.....dok sam namestio mobilni....nema vise!!!
eee Super Moderator Staff member Jun 25, 2015 #118 Re: Al' se danas dobro jede A dobro, moja greska. Nisam dobro razumeo .
tolarbo New member Jun 27, 2015 #119 Re: Al' se danas dobro jede Zamisli tek da je clan eee bio, ne smem ni da pomislim
eee Super Moderator Staff member Jun 27, 2015 #120 Re: Al' se danas dobro jede A hbg, ja sam sad drugi covek. Sad mogu samo da gledam i divim se ovim djakonijama. Od sveg onog bih smeo samo salatu Al da je neko drugo vreme... Znas kako, ja kad pocnem nesto volim i da zavrsim. Drugacije bi izgledale one baklave
Re: Al' se danas dobro jede A hbg, ja sam sad drugi covek. Sad mogu samo da gledam i divim se ovim djakonijama. Od sveg onog bih smeo samo salatu Al da je neko drugo vreme... Znas kako, ja kad pocnem nesto volim i da zavrsim. Drugacije bi izgledale one baklave