Al' se danas dobro jede
Evo postavljam jednu novu temu....znam da postoji Nesina vrlo slicna, ali sa ovom temom bi pokusao napraviti da se dnevno azurira od strane clanova foruma....isto kao i nasa naj tema, "Koje satove nosite danas".....svi mozemo puknuti pokoju fotku za vreme dorucka, rucka, vecere, negde vani u restoranu, u ku'jni nasih majki, supruga.....a i ovako kao ja....domacinski...."je chef"
Evo par fotki, nekih vidjenih, nekih iz arhive, nekih od danas.....
Baklava spremana dan ranije za goste, tj okupljanje ljubitelja satova u NS-u.
Ovo sto fali krle morao probati...:banghead:
Ovo isto to spremana za iduce okupljanje samo sa greipom umjesto limuna da bi dao potrebnu gorcinu....normalno, krletu nisam dao ni blizu!!!
Ovako smo pomenuti krle i ja spremali kobasice za susenje.....(morao krle da odradi one sve pojedene baklave):angry:
Zimus spremana sarma sa suvim mesom (meso na dnu povrh listova kupusa a ispod sarme)
Zasto nista ne fali??? Pa krle nije bio u NS-u....:lol:
A bilo je i bureka sa sirom....
Danas sa gostima...restoranski. Gurmanski medaljoni u sosu od kulena i suve slanine uz neizostavno belgijsko pivo.....(Sinoc bili na istom mestu pa danas nisu vise imali toceno, samo flasirano )
I za kraj....kolege ljubitelji, poslikajte satove uz jelo....nemojte se stiditi,...pokazite nam da se i danas dobro jede....i neizostavno nase satove uz jaja na oko, burek, peceno prase, sarmu, ribu, jabuke, med, orase,....sta god se nadje na stolu....poslikajte svakodnevno i pokazite nam svima....i uz onu Đoleta Balasevica.....'Al se nekad dobro jelo.....jedimo dobro i danas.....!