Šta kuvaju/jedu ljubitelji satova

@Milane Bez mesa ovaj zivot ne bi imao svrhe... Barem je kod mene tako... :D

@Mario Ja volim povrce (naravno, ako ga prati kakva dobra komadina mesa), ali kad se meso ovako naslaze, k'o drva, onda u povrcu obicno uziva onaj nesretnik koji je zakasnio na "real deal"... :D

Evo, na molbu druga Krune - nesto nije mogao da mu se zalijepi video kako treba - pa da ja probam.

Nadam se da sam pogodio video.

(pogodio ja, ne pogodio, bilo je dovoljno par prvih kadrova, i meni vec krenu voda na usta)

:drool:

Meni nesto nece pa pusti video, ali sa ove prve slike vidim pogaca, pihtije, cvarci... Čega jos tu ima? Sir, prsuta...

e da je više vremena za sjest doma ovako
MIX.jpg
dok drugi tobože rade
KRUNO.jpg
ili kad se ekopa složi pojest grah na brijegu
PRVI MAJ 2013.jpg
pa se malo odmori u hladu
ODMOR 1.jpg

Hvala arch_m na trudu, ako netko želi pogledati na you tube. lička večera prvi video, inače je zaštićen pa se neda otvoriti

Nema na cemu, Kruno!

Meni je video radio, a sad, evo, nece... ali nema veze - vidio sam sta se trebalo vidjeti, a sve ovo je imalo i presudnog znacaja kad sam juce nakon posla krenuo u nabavku klope... :)

Al' se danas dobro jede

Evo postavljam jednu novu temu....znam da postoji Nesina vrlo slicna, ali sa ovom temom bi pokusao napraviti da se dnevno azurira od strane clanova foruma....isto kao i nasa naj tema, "Koje satove nosite danas".....svi mozemo puknuti pokoju fotku za vreme dorucka, rucka, vecere, negde vani u restoranu, u ku'jni nasih majki, supruga.....a i ovako kao ja....domacinski...."je chef"
Evo par fotki, nekih vidjenih, nekih iz arhive, nekih od danas.....

Baklava spremana dan ranije za goste, tj okupljanje ljubitelja satova u NS-u.
Ovo sto fali krle morao probati...:banghead:

20140705_144233.jpg

Ovo isto to spremana za iduce okupljanje samo sa greipom umjesto limuna da bi dao potrebnu gorcinu....normalno, krletu nisam dao ni blizu!!!;)

20150224_192619.jpg

Ovako smo pomenuti krle i ja spremali kobasice za susenje.....(morao krle da odradi one sve pojedene baklave):angry:

20141220_123802.jpg

Zimus spremana sarma sa suvim mesom (meso na dnu povrh listova kupusa a ispod sarme)
Zasto nista ne fali??? Pa krle nije bio u NS-u....:lol:

20141230_223821.jpg

A bilo je i bureka sa sirom....

20141101_144913.jpg

Danas sa gostima...restoranski. Gurmanski medaljoni u sosu od kulena i suve slanine uz neizostavno belgijsko pivo.....(Sinoc bili na istom mestu pa danas nisu vise imali toceno, samo flasirano ):rolleyes:
20150621_140702.jpg

I za kraj....kolege ljubitelji, poslikajte satove uz jelo....nemojte se stiditi,...pokazite nam da se i danas dobro jede....i neizostavno nase satove uz jaja na oko, burek, peceno prase, sarmu, ribu, jabuke, med, orase,....sta god se nadje na stolu....poslikajte svakodnevno i pokazite nam svima....i uz onu Đoleta Balasevica.....'Al se nekad dobro jelo.....jedimo dobro i danas.....!

• Like
Reactions: eee
Re: Al' se danas dobro jede

Eh sta ti je mladost, i ja sam tako probavao dok sam bio mladji :)

al vi znate da zivite.nije mi jasno kako je krle ovako mrsav mada mlad je ima vremena ugojice se.nego sta mi sad da stavimo posle ovakvih slika a da se ne izbrukamo.videcemo nesto.

Last edited:

Evo jedne od juče...

Zdrav kolac od integralnog brasna:
ImageUploadedByTapatalk1434957465.301823.jpg ImageUploadedByTapatalk1434957475.354893.jpg

Da li sada on moze da stane rame uz rame uz Mariove baklavice?

Moze Shmizzz, dakako....(izvlaci ga cokolada odozgora) :thumbsup:

Back