Sta piju ljubitelji satova?

Hvala na savetima.

Ono što nas oboje nervira je to što Nespresso nema kapsule sa integrisanim mlekom u prahu, kao što ima Dolce Gusto. Tako da ne možeš iz jedne kapsule odmah da dobiješ kapućino ili nešto slično.

Tako da moramo da održavamo tu zasebnu posudu za mleko (peremo) i dodatno da kupujemo mleko, što obično ne radimo jer ga inače ne koristimo, osim ponekad za kuvanje ili kolače.

Eto, možda su razlozi banalni, ali su sasvim realni. Upravo zbog takvih sitnica se još uvek ne odlučujemo za Nespresso.
Kapućino i ne možeš da dobiješ iz kapsule :-) :-) :-).

Shvatam potpuno navike, zato je subjektivni odnos prema kafi ključna stvar pri izboru načina pripreme.

Koliko meni deluje, vi ste bliži prelasku na čaj nego na neku ozbiljnu kafu :-) :-) :-).

Kapućino i ne možeš da dobiješ iz kapsule :-) :-) :-).

Shvatam potpuno navike, zato je subjektivni odnos prema kafi ključna stvar pri izboru načina pripreme.

Koliko meni deluje, vi ste bliži prelasku na čaj nego na neku ozbiljnu kafu :-) :-) :-).
Hahaha, to i jeste naša aktualna situacija.
Mi skoro isključivo pijemo čaj. Kafu praktično i ne pijemo. 😃

BTW, Kako misliš nema cappucino, ima u Dolce Gusto. E sad, ako pričamo o kvalitetu to je nešlo drugo...

1774812154600.png

Hahaha, to i jeste naša aktualna situacija.
Mi skoro isključivo pijemo čaj. Kafu praktično i ne pijemo. 😃

BTW, Kako misliš nema cappucino, ima u Dolce Gusto. E sad, ako pričamo o kvalitetu to je nešlo drugo...
Pa, mislim na napitak koji je jedna trećina espresso, jedna trećina mleko i jedna trećina mlečna pena :-) . Šalim se malo, znam za ove Dolce Gusto varijante sa dve kapsule, brat je imao taj aparat pa sam isprobao.

Opet se vraćam na ono što sam rekao, stvar je vrlo subjektivna i potpuno je ok da piješ šta tebi odgovara. Sa Nespresso aparatima su osetno podigli kvalitet u odnosu na Dolce Gusto, ali to jeste dodalo neke komplikacije (Aeroccino ili Lattissima varijante) ukoliko se spremaju kafe sa mlekom.

Back