Steinhart satovi

Koji model planiras da uzmes, ako nije tajna?
Znam da je neki ronilacki cim smo pricali o bezelu...:D

Ja sam imao Ocean 1 black sa keramikom. Ta keramika dosta bljesti i brojevi na njoj znaju biti necitljivi pod odredenim kutom pada svjetla.
Moja preporuka ti je da uzmes sa aluminijskim i dodatno kupis keramicki. Fora je sto ce te jednako kostati, kao da si uzeo odmah keramiku, a imas dva, pa biras. :)

Planiram da narucim ocean 1. Razmisljao sam izmedju njega i gmt verzika ali je ova druga 44mm i cini mi se velika. Hvala na ideji da uzmem alu a narucim keramicki. Jel dodatni bezel ima isto na njihovom sajtu da se naruci, posto se nesto ne secam da sam video

Kod mene je vec 3 meseca.....i prezadovoljan sam....izgledom i svime....mrdnem zglobom a valjoux vrtiiiiiiiiiiiiii

Pozz za sve posle skoro 4 godine :) doslo vreme za novu kupovinu? Otkinuo sam za Steinhartom konkretno ovaj

Nav B-Uhr 47 ST1 Premium GOLD - Premium Line - Steinhart Watches

ali posto se za njega nema para uzeo bih jedan od ova dva

Nav B-Uhr 47 Handwinding - Pilot Watch - Steinhart Watches

Nav B-Uhr 47 Automatic A-Type - Pilot Watch - Steinhart Watches

Zanima me vase misljenje i da li je handwinding bukvalno navijanje ili ima tu nekakve automatike? Jos jedna stvar, ovo bi narucio preko ortaka u Svajcarskoj pa bi mi on doneo. Posto i tamo mora da se naruci online, da li postoji mogucnost da se dobije "onaj" racun za povracaj pdv-a ovde?

unapred hvala, nadam se da cete mi pomoci kao i prosli put ;)

pozz

Jos jedno pitanje za Vladu035, videh ovde http://www.svetsatova.com/forum/f75/steinhart-nav-b-uhr-ii-vintage-titanium-4239.html da je ovaj lepotan 44mm a meni na ruci izgleda bas veliko, kao 47ica najmanje :) Na sajtu imaju ovaj model u obe dimenzije pa mi samo treba potvrda koji je precnik bez krune

veliko hvala,

Last edited by a moderator:
Handwinding je tocno tako kako pise. Rucno navijanje. :)
A kako mislis dobit povrat poreza ako sat narucujes u drugu clanicu EU?

Back