Shibumi, svaka čast na predlozima, vidim da se Citizen opasno gura u uži krug.

Ovaj poslednji Seiko PVD, izgleda baš neobično i slažem se da taj epitet treba da ima limited edition sat, ali se bojim da ove modifikacije puno ne opterete cenu.
Hteo bih da dodatno pojasnim ideju: moj predlog je da se uradi custom brojčanik i da se naruči za sve zainteresovane članove, a da svako naruči sat onda kada mu odgovara odnosno kada bude imao novca. Naravno možemo da organizujemo grupnu kupovinu odabranog sata, u cilju postizanja niže cene, ali nije neophodno da svi naruče u isto vreme. Cilj je da dobijemo cifer i da ga zamenimo kod lokalnog časovničara. Nisam imao u vidu da nam neko uradi kompletnu modifikaciju pa da naručimo gotov sat, mada je i to opcija ukoliko ne bi dodatno opteretilo cenu. Želja mi je da što veći broj ljudi bude u mogućnosti da priušti taj limited edition sat jer je i to jedan od ciljeva.
Pošto je jedan broj ljudi i dalje pomalo zbunjen onim što se trenutno dešava i celim konceptom, samo da pojasnim da trenutna faza ima za cilj da se napravi uži izbor satova za koje ćemo potom glasati u anketi, a nakon glasanja ćemo...
EDIT: Umoran sam pa sam preskočio deo gde će Marko da osmisli mod cifera koji će takoće morati da se izglasa većinom, a ostali će morati da prihvate predlog koj izabere većina.
Onda krećemo dalje...
A nakon izbora cifera, ćemo imati prijavljivanje za kupovinu tog sata gde će svako u zavisnosti od toga koji je po redu u listi prijavljenih za kupovinu, dobiti sat (cifer) sa odgovarajućim serijskim brojem (npr. Ukoliko je neko treći u listi od ukupno 50 prijavljenih, biće mu rezervisan sat sa brojem 03/50).
Ima li neko neki komentar na ovo ili neki predlog, ili bolju ideju...?