Svet Satova slavi rodjendan!

Re: Одг: Svet Satova slavi rodjendan!

U ime svih nas još jednom HVALA VELIKO!

Što se torte tiče, videćemo, daćemo mašti na volju...

:birthday:

...a kako je onda Vladan clan foruma od 22.1.2008 ? ...onda je Shmizla prvi pravi clan od 25.2.2008. ?!

:yes4:

Pridruzujem se cestitkama! Sto rece Nesa - ovo je nekako praznik svih nas ;).

:birthday::beer::tee::dancing2::birthday:

...a kako je onda Vladan clan foruma od 22.1.2008 ? ...onda je Shmizla prvi pravi clan od 25.2.2008. ?!

:yes4:

:D

Kada su radovi konačno bili gotovi ja sam bila prvi član koji se registrovao.
Vladana i programera kao članove koji su sve to testirali ne računamo. Oni su radili na beta verziji.
Tako da, sve se računa od mene :D
Pozz!

Da li je bilo satova i pre Shmizle? :)

Osećam se tako filozofski... a posedujem i neke satove iz predshmizlanskog doba, samo ne znam kako da opišem njihovo prethodno bivstvovanje u ovom univerzumu ;)

Srecan rodjendan i da jos puno docekamo zajedno i u jos vecem broju :thumbsup:

Veliko HVALA svima na čestitkama, i na svoj dosadašnjoj podršci i doprinosu ovom portalu. :thank_you2:
Ovo je pre svega zajednički uspeh i smatram da bi svi trebalo da budemo ponosni na ono što smo zajedno postigli!:congrats:

...a kako je onda Vladan clan foruma od 22.1.2008 ? ...onda je Shmizla prvi pravi clan od 25.2.2008. ?!...
Ja sam se registrovao dok se forum testirao na serveru, a svetlost dana je ugledao 25.02.2008. :)

Re: Svet Satova slavi prvi rodjendan!

celoj ekipi sveta satova....SREĆAN RODJUS......:dance3:........da budeš zdrav,bez virusa,poznat i da nam porasteš......želi LEMI....

Srecan rodjendan i sve najbolje svim ljudima koji su ucestvovali u stvaranju necega ovako vrednog i lepog! U najtezim trenucim u svom zivotu ovaj forum mi je skretao misli i pomogao da umanjim bol za izgubljenom dragom osobom, koliko god je to moguce! A iskreni i dobri ljudi koji su se okupili ovde su me mnogo toga naucili! Zivi bili i sve najbolje vam svima zelim od srca! Hvala vam najlepse, sto postojite i nadam se da ce tako biti uvek!

E pa pošto je rodjendan red da se zalije,nešto pojede...mmmmmmm npr. pizza:yes4: i od Nick-a pesnika dobrih rima vesnika da se postavi neka praznična pesmica:

Svet portala slavi pet godina postojanja,ej ljudi pa to nije šala,od radosti pevamo lalalalalala:dance3:ah u početku beše zavrzlama,tužno ko balada al kad se ja registrovah od stihova poče da vas boli glava,nekom može biti i prava gnjavaža,uh što bi mi pala jedna masaža(ja onako u sebi)a kome ne bi:)i šta htedoh reći...a pa nećete mi pobeći jer ovde je mesto našoj sreći:)satove gledajući,kupujući,menjajući,pokazujući kolekcije bilo velike il male,razgovarajući na teme razne,ne nisu to samo reči prazne,već pune ljubavi prave što svi stekosmo...ah prošlosti davne,ljubavi prekrasne,za satove naše nasušne,nove,stare,vintažne,zidne,ručne...ah,malo ko razume priče naše poučne,tekstove divne što forumaši postaviše i svima podeliše,što u njih svoju strast utkaše,ah velike li sreće naše što imamo mesto ovo,i mislim se...baš je dobro!

:thumbsup:NEK JE SREĆAN I VELL POZZ SVIMAAA!

Čestitam vam 5. rođendan i želim vam da,

nastavite da radite i razmišljate kako da unapredite ovo naše mesto okupljanja,
cute-animals-squirrel-lying-down-looking-camera-pics.jpgimages.jpg

da ne dozovlite da dođe do raspada sistema,
1266034593-monkeys ruins vacationsWEBSITE.jpg1291091630-seamonkeys.jpg

ili opšte panike ,
1310525922-bullsjumpsintowater2WEBSITE.jpg

da uvek očekujete neočekivano,
1.jpg

i da se suprotstavite kada je to potrebno,
1.jpg

da budete strpljivi u onome što ste zacrtali,
gf.jpg

da umete da se opustite i uživate,
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

da budete svesni da ma koliko planirali i predviđali uvek će nešto poći kako ne treba,
1.jpg

ali nemojte se sekirati jer uvek može gore,
1.jpg

ono što je bitno jeste da imate timski duh,
1.jpg

da nastavite da se smejete,
1327464818-birdsmakesmileWEBSITE.jpg

i da ste ponosni na ono šta ste uradili,
a1-red-wolf-wallpaper-hd-6.jpg

a uradili ste puno.
Crowd_11.JPG

Još jednom, SRETAN ROĐENDAN !