Svet Satova slavi rodjendan!

Srecan rodjendan i moglo bi se reci isto sto i za Jaffa cake: "Hvala vam sto postojite!!!!!!!!!!!!":thumbsup:

Ne bih da ponavljavam sve ono što je Shmizla napisala u svojoj poruci, ali svakako želim da izrazim izuzetno veliku zahvalnost svim članovima, a posebno našim saradnicima i moderatorima, na konstantnoj podršci i nesebičnom doprinosu ovom portalu bez čije pomoći ne bismo sve ovo postigli.

HVALA VAM OD SRCA. :thumbsup:

Pored toga što sam jako ponosan na sve što smo postigli, takodje sam izuzetno srećan što smo se zahvaljujući ovom portalu okružili izuzetno pozitivnim ljudima i stekli prijatelje za ceo život. To je nešto što nema cenu i što je obogatilo živote mnogih od nas.

Što se tiče daljeg razvoja, ono što vam mogu reći u ovom trenutku je da nas očekuje jako uzbudljiva godina sa puno novina na portalu, od kojih će neke uskoro biti predstavljene na zadovoljstvo svih vas. Ove godine ćemo investirati možda i najviše do sada kako bi ovaj portal postao daleko funkcionalniji i prijatniji za korišćenje.

Za kraj bih želeo da podsetim sve posetioce na našu misiju, a to je kreiranje najveće online baze znanja i informacija o satovima na ovim prostorima!

Hvala vam što ste uz nas!

Nakon tačno godinu dana se ova tema ponovo oživljava!

I dalje je glavni akcenat na rođendan portala SVET SATOVA, ali ovog puta 7. po redu! Da, da... trajemo i družimo se već dugi niz godina, i ovo mesto je postalo riznica znanja i lokacija okupljanja ljubitelja satova. Kao i ranijih godina bih naglasila da smo svim posetiocima zahvalni na doprinosu i učestovanju u radu portala. U to ime pozivam sve zainteresovane da nam se pridruže u rođendanskom okupljanju koje će se održati u subotu 28. februara u 14h na Ski stazi u Beogradu. Ovoga puta predlažemo raniji termin okupljanja kako bi članovi iz drugih gradova mogli da stignu i vrate se nazad u razumnije vreme.

Veliki pozdrav svima i nazdravimo danas u ime SVETA SATOVA!

Portal-SVET-SATOVA-7-rodjendan.jpg

Čestitke na rođendanu i hvala na radosti koju nam forum kao stričevima/ujacima/tetkovima ovoga, još uvijek 'djeteta', svakodnevno pruža :thank_you2:

Sretan rodjendan lijepom druzenju, medjusobnom pomaganju i ovoj nasoj klinickoj opsesiji satovima! :laugh::embarassed::damnmate::beer:

Happy-7th-Birthday.jpeg

Dakle, vreme je za upis u prvi razred ;)

Neka nam je Svet satova živ i zdrav, i neka bude još bar još 777 ovakvih jubileja :beer:

Srecan rodjendan :thumbsup:

Gago kada cemo da jedemo tortu? :D

Ispravka: Video sam gde i kada je torta, posto su mi uzeli dozvolu, da li ide neko sa nbgd mozda kolima pa da me poveze :blushing:

Last edited:
Gago kada cemo da jedemo tortu? :D

Ovoga puta će biti olakšanje za domaćicu, tj. častićemo se kolačima. Nema tanjirića i zezanja oko sečenja. Jednostavnije rešenje, a ipak slatko. ;) Svećice su već kupljene! :) Vidimo se!

Back