Svet Satova slavi rodjendan!

:birthday: Srećan rođendan. Ne postujem često po forumu, više volim da čitam i razgledam. Ali kada god mi je trebala pomoć dobio sam je i želim vam da nastavite sa ovako odličnim radom i u budućnosti. :birthday:

Srecan rodjendan nasem forumu,jos puno satova i okupljanja.

Nego,kako doci do mesta proslave gradskim prevozom?

Najbliza je stanica autobusa 57, a on se čeka u Požeškoj ulici na Banovom Brdu.
Možda neko može da te pokupi u Požeškoj ili negde u gradu pa da dodješ kolima do kafića.
Javi ako bude trebala još koja pomoć.
Pozz!

Srećan rođendan uz duboki naklon na ono što nam ovaj sajt pruža...:congrats:
Drago mi je da sam dio ekipe...:thumbsup:

Nek je srecan rodjendan sedmi:congrats:zeli vam Nick sto vas prati i sa zadovoljstvom gledi:w00t:vel pozz!

Evo i mene sa cestitkom za rodjendan iako mozda kasnim :) Veliko mi je zadovoljstvo biti clan ovog foruma. Srecan sam i ponosan na sebe i sve ljude sa foruma koji su obozavatelji satova, za nekog obicne sprave koja mjeri vrijeme, ali za nas koji smo upoznati sa desavanjima i dublje usli u sustinu price, to je ipak velika strast i ozbiljna stvar. Neka nas posluzi dobro zdravlje i sa zeljom da svako od nas zacrta 1 model sata koji ce biti njegova zivotna zelja, nesto toliko specijalno da ce taj sat nositi do kraja zivota. Sve najbolje i svako dobro!:thumbsup:

Danas slavimo 18. rođendan Sveta Satova – punoletstvo jednog mesta koje je mnogima od nas postalo svakodnevna stanica, izvor informacija, inspiracije i dobrog druženja.

Nije mala stvar trajati skoro dve decenije na internetu, pogotovo u jednoj specifičnoj niši kao što su satovi. Od prvih tema i skromnih početaka do ozbiljne baze znanja, stotina predstavljanja, recenzija, saveta i diskusija – forum je rastao zajedno sa nama.

Veliko hvala svim članovima koji su tokom godina davali svoj doprinos, bilo kroz postove, fotografije, savete ili jednostavno prisustvo i podršku. Bez vas ovo ne bi bilo to što jeste.

Posebna zahvalnost ide i timu koji brine o forumu, održava ga, unapređuje i drži sve pod kontrolom iza kulisa. Taj posao se često ne vidi, ali bez njega zajednica ne bi mogla da funkcioniše na ovom nivou.

Ponosni smo što Svet Satova traje 18 godina i radujemo se novim temama, novim satovima, novim članovima i novim zajedničkim uspesima koji su pred nama.

IMG_8072.jpeg

Na ovoj slici gori svećica na torti! 3, 2, 1… 🎂
SREĆAN ROĐENDAN! 🥳

Last edited:
Hvala, mojoj dragoj @Shmizla ! ❤️

Hvala svim moderatorima, i hvala svima vama što ste godinama sa nama neumorno gradili ovo jedinstveno mesto na internetu.

Kao što sam uvek govorio, "Ovaj forum je vaš, koliko i naš", i zaista sam presrećan što je opstao i razvijao se ovoliki dugi niz godina i što je danas dostigao svoje punoletstvo.

Nadam se da će postojati još jako dugo, rasti još brže nego do sada, i donositi radost svima nama.

Živeli! 🥂

1772004097352.png

Back