Tapatalk aktiviran na forumu

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Pozdrav svima,

nakon jučerašnjih komentara u ovoj temi, i evaluacije Tapatalk aplikacije za iPhone koja je zaista odlično uradjena, aktivirao sam podršku za ovu aplikaciju na forumu.

Tapatalk je jedan od najboljih aplikacija tog tipa za razne vrste forumskih aplikacija, pa ukoliko ste u mogućnosti da je koristite onda to obavezno uradite jer radi zaista odlično.

Posetite njihov zvanični websajt za više informacija: Tapatalk Forum App - Empowering Forum Junkies on-the-go

Napominjem takođe da ćemo za manje od mesec dana ažurirati i postojeće iPhone i Android aplikacije za forum koje su besplatne.

Ja ovo pisem preko Taptalk-a, savrseno radi, i konacno mogu da vidim normalno slike na telefonu :)
Sve pohvale.

Evo i ja pisem preko tapatalka i iskreno mogu da kazem da stvarno odlicno radi, sve preporuke.

Drago mi je da ti se svidja, i nadam se da ce se i drugima svideti.

koristim aplikaciju za ja-telefon koju sam kupio na apple store-u..nema skrolovanja levo -desno..

Ako koristis originalnu tapatalk aplikaciju onda imas u donjem meniju, pogledaj sliku:

ImageUploadedByTapatalk1351085915.839751.jpg

Samo da napomenem svima da sam iskljucio push notifikacije za tapatalk jer se forum dosta usporio zbog toga.

Pozdrav iz Bukurešta. :)

video sam jutros!!! izvinjavam se zbog toga sto sam slep kod ociju..pozdrav iz dobanovaca!!! p.s. ziveo sam 4 godine u bucuresti... uzivaj!

Pozdrav svima,

obaveštavam vas da će Tapatalk od večeras u 00:00 biti deaktiviran na 24 sata kako bih analizirao performanse servera u toku sutrašnjeg dana.

Sumnjam da je ova aplikacija odgovorna za sporiji rad foruma u poslednjih nekoliko dana, i zato želim da to dodatno ispitam.

Hvala na razumevanju.

Re: Одг: Tapatalk aktiviran na forumu

Baš mi je drago! :)
Da, odlična je aplikacija! Sjajno radi!
Pozz!

Одг: Tapatalk aktiviran na forumu

I meni je:)
Naš forum sam do sada pregledao preko androida i preko neta-podnošljivo obadvoje ali Tapatalk je mnogo bolji!
Da ne govorim da sada WUS(i gomilu drugih) normalno pretražujem što je bilo skoro nemoguće preko neta.

Re: Одг: Tapatalk aktiviran na forumu

Danas sam i ja instalirao sa Apple Store Tapatalk for App ali nece da mi prikaze slike.
Tamo ima dva Tapatalk, koji si ti instalirao ?

Danas ga instalirao i radi odlično!

PRORADILO !

NISAM BIO LOGIN NA SS :banghead: !

Last edited:
Back