WatchHunter New member Apr 20, 2014 #42 Hristos Voskrese,Srecan Uskrs svim Hriscanima, da u zdravlju i miru provedu najveci praznik hriscanstva.
Hristos Voskrese,Srecan Uskrs svim Hriscanima, da u zdravlju i miru provedu najveci praznik hriscanstva.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Apr 20, 2014 #46 Srećan Uskrs svima koji slave, uživajte u današnjem danu i provedite što više vremena sa vama dragim ljudima.
Srećan Uskrs svima koji slave, uživajte u današnjem danu i provedite što više vremena sa vama dragim ljudima.
Srđan New member Apr 20, 2014 #50 Re: Sretan Uskrs svim kriscanima ! Vaistinu vaskrese! Srećan Uskrs!
HADzI DALIBOR New member Apr 12, 2015 #52 Re: Off topic chat zez soba! Hristos vaskrse! Neka vam je srećno! Jel bio ko na dočeku Blagodatnog Ognja? Kod mene je bilo jutros u 5h.
Re: Off topic chat zez soba! Hristos vaskrse! Neka vam je srećno! Jel bio ko na dočeku Blagodatnog Ognja? Kod mene je bilo jutros u 5h.
himmelstrider New member Apr 12, 2015 #53 Re: Off topic chat zez soba! Vaistinu vaskrse Hadzija! Bejah do ove lokalne crkve jutros, retko idem u crkvu poslednjih godina...
Re: Off topic chat zez soba! Vaistinu vaskrse Hadzija! Bejah do ove lokalne crkve jutros, retko idem u crkvu poslednjih godina...
MMario Well-known member Apr 12, 2015 #54 Re: Off topic chat zez soba! Vaistinu Vaskrese, pridruzujem se cestitkama.....ja sam bas i mogao otici jer su mi ljubitelji satova do 4 bili u gostima.....
Re: Off topic chat zez soba! Vaistinu Vaskrese, pridruzujem se cestitkama.....ja sam bas i mogao otici jer su mi ljubitelji satova do 4 bili u gostima.....
arch_m New member Apr 12, 2015 #55 Re: Off topic chat zez soba! Sretan Vaskrs svima koji slave! :beer: Uzivajte, drugari!
milan zmaj New member Apr 12, 2015 #56 Re: Off topic chat zez soba! Vaistinu Voskrese....srećan Vam Uskrs prijatelji!!