Uslikao, ovekovecio...

Evo par fotki.....:)
Izdvojio bih 5 i 6 fotku.Ovim fotografijama patkica fali ostrine, tj. slikao si ih kad nije bilo dovoljno svjetlosti, duza ekspozicija i odmah rezultira mutnijim fotografijama.Jos se i one krecu pa je sve teze, inace je najteze fotografisati zivotinje, nikad da na miru ostanu makar 3 sekunde....ali sve u svemu svidjaju mi se fotke. ;)

Izdvojio bih 5 i 6 fotku.Ovim fotografijama patkica fali ostrine, tj. slikao si ih kad nije bilo dovoljno svjetlosti, duza ekspozicija i odmah rezultira mutnijim fotografijama.Jos se i one krecu pa je sve teze, inace je najteze fotografisati zivotinje, nikad da na miru ostanu makar 3 sekunde....ali sve u svemu svidjaju mi se fotke. ;)

Hvala na komentaru, sumrak je bio, a patke nikako da stanu:D Meni je favorit 2 posto je skoro pao mrak, a dosta je svetla:D

Bravo Nikola, dobro radi taj Canon. Odlicne su fotografije.
Evo i od mene jedna za one koji vole dvotockase.

Attachments

• motociklista DSC_4433 (Medium).JPG
    motociklista DSC_4433 (Medium).JPG
    66.7 KB · Views: 70
@Dzoni

Da,sve sam slikao sa G7,mada sve u automackom modu. Razmisljam da se upisem na kurs fotografije,to ce mi mnogo pomoci jer nemam nikakvo pred znanje,a ni puno slobodnog vremena pa da sam eksperimentisem.

@Dzoni

Da,sve sam slikao sa G7,mada sve u automackom modu. Razmisljam da se upisem na kurs fotografije,to ce mi mnogo pomoci jer nemam nikakvo pred znanje,a ni puno slobodnog vremena pa da sam eksperimentisem.
Rekao sam ti da ta G serija pravi odlicne fotografije po danu i u automatskom modu.Manual mod ce ti pomoci da napravis fotografiju po svojoj zelji, gdje sam podesavas ISO, otvor blende i expoziciju, jacinu blica, za sada slikaj u Auto rezimu i no sikiriki. ;) Ako ce te nesto utjesiti ja nisam isao na kurs fotografije, sve sam sam naucio preko interneta.... ;) ....a ovo sto sam sada u Maloj školi fotografije u Sarajevu sam najvise zbog akreditacije, jer sa tim papirčetom otvorena ce mi biti vrata skoro svuda! ;)

Sa današnje vožnje Beograd-Pančevo-Beograd,Bajker71 i Bajker01 (sleva na desno :) ), opuštena vožnja, prijatan dan, ćaskanje prijatelja, snimljeno mobilnim (očaj) :) ali ugođaj extra!

IMG0070A.jpg

Raj na Zemlji;

Zlatni Ritriver;

Čekajući mušterije za prijevoz;

Labud sa Vrela Bosne;

Ljepota proljeća;

Back