sima hrabri Moderator May 7, 2012 #1,004 vojvodina, banat, deliblatska pescara. nisam ni ja znao do prosle nedelje da usred pescare postoji jezero.
vojvodina, banat, deliblatska pescara. nisam ni ja znao do prosle nedelje da usred pescare postoji jezero.
V Vukas New member May 7, 2012 #1,005 sima hrabri said: Deliblato, pre neki dan. Click to expand... Mmmm, veče sa pozlatom od 20 mikrona. Stylish!
sima hrabri said: Deliblato, pre neki dan. Click to expand... Mmmm, veče sa pozlatom od 20 mikrona. Stylish!
Dzoni New member May 9, 2012 #1,007 Lijepo Nikola...ovo je sve sa Canon G7?Dobra ostrina, samo ako mozes spasavati fotografije na "Save As" a ne na "Save Web" da bih mogao vidjeti Exif fotografije, tako mogu i komentarisati fotku, vidjevsi postavke....Samo naprijed! Last edited: May 9, 2012
Lijepo Nikola...ovo je sve sa Canon G7?Dobra ostrina, samo ako mozes spasavati fotografije na "Save As" a ne na "Save Web" da bih mogao vidjeti Exif fotografije, tako mogu i komentarisati fotku, vidjevsi postavke....Samo naprijed!
nikola.beograd Banned May 9, 2012 #1,008 Hvala Dzoni,sve je to sa G7 i ja sam prezadovoljan kakve fotke pravi preko dana. Vazi sledece cu tako sacuvati...
Hvala Dzoni,sve je to sa G7 i ja sam prezadovoljan kakve fotke pravi preko dana. Vazi sledece cu tako sacuvati...
Shmizla Administrator Staff member May 10, 2012 #1,011 ^ WoW! Upečatljivo i za mene malo zastrašujuće! :ahhhhh:
nikola.beograd Banned May 13, 2012 #1,012 Seiko druzina ( UFO, Blue Marine, Bell Matic, Pepsi ) i Heuer Carrera
tolarbo New member May 13, 2012 #1,013 Evo jedne kišne Attachments 11DSC7128 (Small).jpg 43.9 KB · Views: 81
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member May 15, 2012 #1,015 Dzoni said: Mjesec kompaktom olympus.... Click to expand... Svaka čast svima na fotografijama, ali moram da izdvojim Mesec, stvarno je za poštovanje :adore:
Dzoni said: Mjesec kompaktom olympus.... Click to expand... Svaka čast svima na fotografijama, ali moram da izdvojim Mesec, stvarno je za poštovanje :adore:
Dzoni New member May 16, 2012 #1,016 Hvala Vladane! Zasto i ti ne postavis koju fotografiju, sada si nabavio dSLR, stavi koju fotku! "Prekovremeni rad" "Dzamija" "Trzni centar Robot" "Kao u Engleskoj" Sve su iz ruke slikane, tako da na nekim ima i šuma na fotografijama, bio je vec sumrak! Last edited: May 16, 2012
Hvala Vladane! Zasto i ti ne postavis koju fotografiju, sada si nabavio dSLR, stavi koju fotku! "Prekovremeni rad" "Dzamija" "Trzni centar Robot" "Kao u Engleskoj" Sve su iz ruke slikane, tako da na nekim ima i šuma na fotografijama, bio je vec sumrak!
Serb New member May 17, 2012 #1,017 Ovih kisnih dana invazije puzeva, ja ih malo fotkao Kroz fotke cu da pokusam da vam ispricam pricu o dva puza Budjenje: Upoznavanje: Potera: Cekaj me: Sad nema beganja: Borba titana: Prestigao sam te: Kuntanje: I posle kazu puzevima dosadno:lol:
Ovih kisnih dana invazije puzeva, ja ih malo fotkao Kroz fotke cu da pokusam da vam ispricam pricu o dva puza Budjenje: Upoznavanje: Potera: Cekaj me: Sad nema beganja: Borba titana: Prestigao sam te: Kuntanje: I posle kazu puzevima dosadno:lol:
Dzoni New member May 19, 2012 #1,018 šetajući gradom, malo kompaktom olympus, malo dSLR-om-18.05.2012...... Porše: Tri gospodina; Plavuša: .... šetajući ljubimca... Sarajevska katedrala... Plesač; Zgrada(riblje oko upotrebljeno na olympusu)
šetajući gradom, malo kompaktom olympus, malo dSLR-om-18.05.2012...... Porše: Tri gospodina; Plavuša: .... šetajući ljubimca... Sarajevska katedrala... Plesač; Zgrada(riblje oko upotrebljeno na olympusu)
Varga New member May 19, 2012 #1,019 Moje dvorište, ćerka i njena kuca... Mala "Praktica" 12 m.p., laički i amaterski ...