RUS Moderator Feb 11, 2014 #2,045 Dobra slika, i dobar viski.:thumbup: Jel si to spremio za kolege sa foruma kad dodju u posetu?
Dragojlovic Darko New member Feb 11, 2014 #2,046 Pa eto moze i za to:thumbup:sto da ne, lijepa prilika da se nacne ----------------------------------------------------------------------------------------------- Breguet, Nesto sam inspirisan danas Last edited by a moderator: Feb 11, 2014
Pa eto moze i za to:thumbup:sto da ne, lijepa prilika da se nacne ----------------------------------------------------------------------------------------------- Breguet, Nesto sam inspirisan danas
Dragojlovic Darko New member Feb 11, 2014 #2,048 Nije valjda da se kupa neko danas, to mora da su neki Rusi
Dragojlovic Darko New member Feb 11, 2014 #2,050 Njima je taman, ja sam se doduse kupao u jos hladnijoj kao i svi koji su bili na rafingu ali je ipak tada ljetno doba pa sunce dobro grije, sada stvarno nije prijatno jednom prilikom sam upao u more prije par godina i bas sam se zaledio
Njima je taman, ja sam se doduse kupao u jos hladnijoj kao i svi koji su bili na rafingu ali je ipak tada ljetno doba pa sunce dobro grije, sada stvarno nije prijatno jednom prilikom sam upao u more prije par godina i bas sam se zaledio
Dragojlovic Darko New member Feb 12, 2014 #2,051 Opet viskoza Ovo je onaj sa fotokonkursa, jos nije otvaran
veberz New member Feb 12, 2014 #2,052 Eee Darko, da ti dodjemo moj kum ercegovac i ja, za kratko vreme bi ti slikao samo prazne flase!
Dragojlovic Darko New member Feb 12, 2014 #2,053 Ma bile bi odavno prazne da ih tata ne drzi pod kljuc(to kao za neke specijalne prilike) a nikad se ne popiju
Ma bile bi odavno prazne da ih tata ne drzi pod kljuc(to kao za neke specijalne prilike) a nikad se ne popiju
veberz New member Feb 12, 2014 #2,054 Ma koji kljucevi, koje brave ... Jedino ako ti tata drzi kuci pusku ...
Dragojlovic Darko New member Feb 12, 2014 #2,055 Na srecu do puske jos nismo dosli, kad nam se pije kupimo, nije preskup, neka mu njegovi viskici