Uslikao, ovekovecio...

Simo... Munze-konza, naravno! :) Super ti je fotka, ali pomalo mutna... Jesi li išao na taj soft focus? Ili je slika so google-a? :))

haha, naravno da nije sa googla... ne znam u cemu je fora, resizeovao sam je u PS za web & devices, na 300kb, i bila je ok, a prilikom uplada kao da je ponovo resizeovana na 80kb i unistena kompresijom...

inace, odlicne su ti i ove kalemegdanske...!

Par slika – Sony W330

Zgrada tehničkih fakulteta

dsc00356x.jpg

Univerzitetska biblioteka Svetozar Marković.

dsc00364g.jpg

@koska23 ova pretposlednja ti je fenomenalna! Kao da je slikao nas poznati slika Zdravko Mandic koga inace vrlo cenim

Nekako mi je promakla ova tema. Srecom pa videh ovu poslednju poruku na temi. Moram sve da vas pohvalim, i cestitam na odlicnom osecaju za kadar. Naravno vidi se da ovde ima i profesionalaca, ali sve su slike jako lepe.

@Bursa-dobri motivi, svaka cast!
Ovo je napravljeno malim aparaticem-kompaktom Canon Ixus 800 IS, vracajuci se sa planine Crepoljsko, koja je udaljena oko 20 km od Sarajeva.Nista nije radjeno na fotografijama.
2aieqed.jpg

2n05xtd.jpg

hwycfo.jpg

Last edited:
@Bursa-dobri motivi, svaka cast!
Ovo je napravljeno malim aparaticem-kompaktom Canon Ixus 800 IS, vracajuci se sa planine Crepoljsko, koja je udaljena oko 20 km od Sarajeva.Nista nije radjeno na fotografijama.

Kolorit koji daje zalazak sunca, lepota predela, osećaj za kompoziciju, sjedinjenost čoveka i prirode .... ala k...m!
Svidjaju mi se slike, imaš oko za detalje i sigurnu ruku, a to je već pola posla završeno!
Među nama jesi li pitao čiku pošto kilo žive vage?

Last edited by a moderator:
Raso odlicna fotografija, i odlican kadar. Dzoni ti si pokazao sta sve moze sa obicnim digitalcem. Ali majstor je mastor, koji god da mu je aparat u ruci!

@Rasa ... nestvarna fotka... super izgleda. Kakva oštrina krošnji... Je l' to unsharp mask odradio?

Evo par fotki za one koji su se uželeli leta...

barka2.jpgbarka.jpg

Uh bas smo se uzeleli leta! Stavicu i ja koju letnju, ali evo da pocnem sa ovom.

Attachments

• 11IMG_9891 (Small).JPG
    11IMG_9891 (Small).JPG
    26.3 KB · Views: 107
^ miki, lep kolorit i lep kadar, svaka cast, posto vidim da je slikano iz kola. :)
nego, izgleda da smo stvarno zeljni leta, pa aj jos jedna u to ime... :)

pefkohori.jpg
pencil.png

Bravo Dalibore, jeste iz auta slikano. A evo i od mene jedne letnje.

Attachments

• 22IMG_7913 (Small).JPG
    22IMG_7913 (Small).JPG
    53.3 KB · Views: 108
@tolarbo-svidja mi se fotka!Sima-isto odlican motiv.Aha-znaci tema je more?
"Staro vrijeme"(ustvari moja buba prosle godine,sada je Opel Korsa u voznji);
90vi8w.jpg

"Sandale"
11l4mx1.jpg

Back