Dzoni New member Feb 9, 2011 #83 sima hrabri said: ^ Dzoni, ova ti je mnogo jaka! Click to expand... Hvala Simo!
Dzoni New member Feb 10, 2011 #84 Ova je na periferiji Sarajeva-na Stojćevcu, izletištu sarajlija; Negdje u Dubrovniku; Last edited: Feb 10, 2011
Shmizla Administrator Staff member Feb 10, 2011 #85 Dzoni (mislim Johnny) fotografije u Vrh.ba Odlična je "Stići ću vas"! Sve pohvale!
tolarbo New member Feb 10, 2011 #86 I od mene pohvale, Dzoni i Simo sjajne su fotke. Ja i dalje mastam o letu i moru Attachments DSC_1307a (Small).jpg 30.1 KB · Views: 101
W Walter New member Feb 16, 2011 #87 Re: Predstavite se - cime se bavite, koji vam je hobi... Evo jedno od mojih dela
d1d New member Feb 16, 2011 #90 tolarbo said: Evo jos jedne od mene, posto vam se predhodna nije dopala View attachment 5366 Click to expand... ^^ Atina??
tolarbo said: Evo jos jedne od mene, posto vam se predhodna nije dopala View attachment 5366 Click to expand... ^^ Atina??
sima hrabri Moderator Feb 16, 2011 #91 @tolarbo - ko kaze da nam se nije dopala?! odlicna fotka, ne znam kako sam propustio da ostavim komentar!
@tolarbo - ko kaze da nam se nije dopala?! odlicna fotka, ne znam kako sam propustio da ostavim komentar!
tolarbo New member Feb 17, 2011 #92 Salimo se Simo, nego vidim da nisi ispratio @d1d Bravo, jeste Atina! Jedan vrlo interesantan trg, mislim da se zove Monastiraki.
Salimo se Simo, nego vidim da nisi ispratio @d1d Bravo, jeste Atina! Jedan vrlo interesantan trg, mislim da se zove Monastiraki.
d1d New member Feb 19, 2011 #93 Danas, Najlon-NS, naravno, moje pitanje se odnosilo na cenu, a on: "tri i po, ma nosi za tri! svi samo pita'ju, a 'nik ne kupi, mora da je bio mnogo dobar coek kad me toliko zapituju....!?! :adore:
Danas, Najlon-NS, naravno, moje pitanje se odnosilo na cenu, a on: "tri i po, ma nosi za tri! svi samo pita'ju, a 'nik ne kupi, mora da je bio mnogo dobar coek kad me toliko zapituju....!?! :adore:
Koska23 New member Feb 19, 2011 #96 Hehe.... odlično... nego, ne reče ti nama, jesi li pazario Kralja?
Marko 5 New member Feb 21, 2011 #98 Parite oci... Donji levi ugao EDIT- nesto se ne vide slike ja ne znam zasto... EDIT2 [by vladas] - ispravljeno - vide se. Last edited by a moderator: Feb 21, 2011
Parite oci... Donji levi ugao EDIT- nesto se ne vide slike ja ne znam zasto... EDIT2 [by vladas] - ispravljeno - vide se.
ANGEL II New member Feb 21, 2011 #99 E baš je ovekovečeno!!! Kakvo bogatstvo!roud: bdw Marko, ne treba ti donji levi ugao, već je na zvaninoj reklami u sredini! :lol:
E baš je ovekovečeno!!! Kakvo bogatstvo!roud: bdw Marko, ne treba ti donji levi ugao, već je na zvaninoj reklami u sredini! :lol:
Dzoni New member Feb 21, 2011 #100 Jedan panning; Uploaded with ImageShack.us Paprat; Last edited: Feb 21, 2011