Clarissa
New member
Vladane slike su ti perfektne u koji razred si bio na ekskurzi u Amserdam
Nesa slike su perfektne ko ti je deda???:blink:
:lol::lol::lol:
Vladane slike su ti perfektne u koji razred si bio na ekskurzi u Amserdam
Nesa slike su perfektne ko ti je deda???:blink:
Ma opušteno, ne trkamo se- heheee... Neške, slike uistinu extra izgledaju, te lagano gubim krug, a Boga mi i trku.![]()
btv. evo jedne zanimljive fotke, koju sam uslikao sa vrha Kotorske tvrdjave. To mi je jedan od dana, koji ću za sigurno pamtiti u životu. Predivno...
View attachment 14755

Uvek imaju zanimljive izložbe, a treba videti i stalnu postavku
Muzej Africke Umetnosti - izložba TEGOVI ZA MERENJE ZLATNOG PRAHA NARODA AKAN
TEGOVI ZA MERENJE ZLATNOG PRAHA NARODA AKAN
Tegovi naroda Akan jedinstveni su u svetu po svojim oblicima - predstavljaju ljude (ratnike, vračeve, lovce...), životinje (ptice,krokodili, antilope...), biljke (kikiriki, cvetove palmi, patlidžane...), predmete (bubnjeve, sandale, topove...), i brojne druge figurativne i geometrijske motive.
Koliko privlače svojim oblicima, kao umetničke forme u bronzi, dimenzija od tek nekoliko santimentara, akanski tegovi jednako su značajni kao svedočanstva o prirodnom bogatstvu zlata u Zapadnoj Africi. Njima je meren zlatni prah, koji je imao ulogu novca u Gani i Obali Slonovače kod naroda Akan od 15. sve do kraja 19. veka, u svakodnevnim aktivnostima - na tržnicama, u kraljevskim trezorima zlata i za naplate državnih taksi i poreza.
Parkirao (muž)Gde si parkirala kola?
Parkirao (muž)ispred ovog ugostiteljskog objekta u kome popismo po piće.
![]()
Za vikend sam bio u Budimpesti i setajuci gradom nabasah na interesantne prodavnice, pa rekoh da podjelim to sa vama
View attachment 15003 View attachment 15004 View attachment 15005
View attachment 15006View attachment 15007View attachment 15008View attachment 15009View attachment 15010View attachment 15011View attachment 15012View attachment 15013View attachment 15014
Pozz
Da, pao je snijeg, e sad, da li ce se zadrzati do Nove Godine, toooo-ne znam...Džoni, kod vas pao sneg za Novu godinu ?
Baš kako treba.![]()
Hvala Vladane, mora svakome uspjeti i sa kompaktom, samo ako se bude pridrzavao osnovnih pravila fotografisanja nocu sa stativa(stativ/stalak je najvazniji!Dzoni
Vrlo uspela noćna serija.