Uslikao, ovekovecio...

Vidi se da je lepo vreme iskorišćeno za spoljne aktivnosti u pratnji fotoaparata... Super, super! ;)

Serb - Nešto mi one pečurke izgledaju tužne. Da nisu to one što se specijalno jedu samo jednom u životu?! :D

Trebala bih i ja da krenem tvojim stopama. Aparat u ruke i vežba!

Pozz!

Heeehhehe nisam ih probao, ali ja sam cuo da sto su pecurke veselijih boja da su otrovnije, ali mozda je dezinformacija:)

Last edited:
Lijepo je vidjet slike prirode!
:congrats:
Inače i sam sam ljubitelj fotografije morat ću na jedno mjesto pokazat malo ljepota slikanih s mog aparata.Sad sam malo zapustio fotoaparat al samo zato jer su satovi u prvom planu.

hajmo, hajmo svi aparate u ruke da zabiljezite ovo predivno proljece.Stavite satove na ruke, aparat na kaisu oko vrata i laganini...:D
ovo nije u Rimu, vec u Sarajevu....(i ne zove se ovako vila, vec drugacije, malo sam promijenio naziv!)

Dzoni Boske pre svega fotke su savrsene:) A sad pitanje za obojicu, neki komentar i savet za ove moje fotke?:)
P.S Boske ne budi skrt davaj jos slika , gledao sam ih na dizajn zoni predobre su:thumbsup:

hajmo, hajmo svi aparate u ruke da zabiljezite ovo predivno proljece.

Evo, ja poslusah majstor Dzonija, pa zabelezih par fotografija proleca :)

P1050444.jpgP1050446.jpg

P1050450.jpg

P1050456.jpg

P1050468.jpgP1050467.jpg

P1050479.jpgP1050478.jpg

Nadam se da mi necete zameriti sto naredni sat nisam slikao u istom okruzenju, ali jednostavno nisam mogao, ne ide... :) Morao sam u njegovom prirodnom okruzenju :D

P1050488.jpgP1050491.jpgP1050487.jpg

Nije moj, stricev, kuca pored moje, mada ga ne vozi niko trenutno, a ispravan potpuno. :) E da, strasan auto :D

Docicu ja u Ivanjicu (jel sam pogodio? Da se nisam nesto prebacio?), pa cemo da teramo Uaz po sumama i gorama :D
Backarelli i ja skupljamo ekipu za reli Budimpesta - Bamako, pa ce nam trebati pratece vozilo :lol:

Pogodio, nego kako...uvek ste dobrodosli :D Ovaj UAZ ima dve dzipijade za njim vec, ta druga mu je i dosla glave, rekao bih.
Mada, nekako bih vise voleo da idemo na Trans Siberian rally , to mi je zelja :D

Brate moj, oduševio si me slikama načisto. Obožavam prirodu , a o UAZ-u neću ni da komentarišem ! :man_in_love: Ti znaš da mi je takvo vozilo tiha patnja...

Uopšte nije isključeno, da ja i anbeast "dojurimo" bubehnom , kad je napravimo !!!

Izvinjavam se na off-u:blushing:

Najzasluzniji za tog prelepog Wengera je brat Backarelli, on ga je ulovio, pa je spletom okolnosti kasnije zavrsio kod mene. Baki se ponovio Seikom, tako da je Commando morao pronaci novog vlasnika. Da, slazem se, sat je prelep, lepse izgleda u prirodi, ne uspevam da ga u potpunosti "docaram" slikom. Jako je udoban, na ruci se ne oseca, idealan za svakodnevno nosenje.

edit: evo ga, ukliza :laugh: Pozdrav za brata mog
:beer::beer::beer:......:beer::beer::beer::beer:... patos :lol:

Back