Uslikao, ovekovecio...

To je motor od mog oca, ja slabo vozim motor, ja sam vise ljubitelj vodenih sportova:D Inace povremno i ja jezdim na njemu ali uglavnom kao suvozac:)

Motor je lep, a fotke Dzoni jel se popravljam:D

Usamljeni putnik 8.jpg

Ovu zaboravih:D

Last edited:
51 god ja 27 tako da nije prevlika razlika :D Skoro ceo zivot vozi motore, ali ovaj je najbolji od svih koje je imao, kawasaki 1400 gtr :)

Hvala za komentar o slikama:)

7148638077_c86ceb422c_z.jpg
[/URL] http://www.flickr.com/photos/43715504@N07/7148638077/

malo macro-a

Hvala Vladane! Zasto i ti ne postavis koju fotografiju, sada si nabavio dSLR, stavi koju fotku!;)
Dzoni, nikad dovoljno vremena, kupio sam knjigu o fotografiji, a u paraleli čitam još dve knjige (znam, znam da je to ludost...), posao na jednu stranu, sajt na drugu, rastegao sam se kao praćka :(

"Prekovremeni rad"
Obožavam tvoje komentare, pomažu nama bez bujne mašte da shvatimo priču koja stoji iza fotografije :)

Hteo bih da pored Dzonijevih fotografija pohvalim i fotografije naše zvezde u usponu (Serb) ;), kao i iskusnog profesionalca bosketa. Momci svaka čast :congrats:

@Boske, odlična fotografija, ali ja NE volim bube nikako. Za sledeći macro može jedan cvetak? To je mnooogo prijatnije za oko. :D

@Serb, primecuje se svakako napredak tj. samo napred... :D

@Boske, odlična fotografija, ali ja NE volim bube nikako. Za sledeći macro može jedan cvetak? To je mnooogo prijatnije za oko. :D

Nećeš mi verovati, ali uopšte nemam fotografije cveća, verovatno je prijatnije za oko, ali su mi bube veći izazov, retko koja stoji i čeka da bude slikana :)

Back