Uslikao, ovekovecio...

- ''A gde su vam lusteri?''
- ''Na plafonu''.
- ''A,ahmm, da, lusteri su obicno na plafonu''.
Tesna koza, neki vec deo..:)

20gmxcx.jpg

2dv33ps.jpg

345lrpt.jpg

jzvafr.jpg

wlf7kw.jpg

Eh, da, ove su fotkane sa Canonom 1000D, skoro kupio jos jedan dSLR da mi se nadje za svaki slucaj.

Last edited:
Mislim da se na drugoj slici najbolje vidi u čemu je caka - na jednu banderu stave više sijalica, tako da je sve bolje osvetljeno. Umesto jedne sijalice, kao kod nas, postave četiri, pa je količina svetlosti veća i stvara se onakav efekat.

Dzoni, fotografije su vrhunske.
Stvarno bih voleo da vidim neku makro fotografiju sata, ako nije problem naravno.:D

Dzoni izvini što pitam, vidim na jednoj slici Miljacku i na putu pored automobile, pa me zanima: otkad prolaze automobili kroz Vilsonovo šetalište?

Gorda (1).jpg Gorda (2).jpg Gorda (3).jpg GordaVir (1).jpg GordaVir (3).jpg GordaVir (4).jpg
Ovo na slikama nisu Sejšeli, već pravi dragulj Kariba koji pripada britanskoj teritoriji Devičanskih ostrva. U pitanju je jedno od tri ostrva BVI, Virgin Gorda (druga dva su Tortola i Anegada). Ostrvo je jako malo i mnogima nepoznato, ime mu je dao Kolumbo jer dok je prilazio, ostrvo mu je zaličilo na debelu ženu koja leži na boku, zato se i zove "Debela devica" (Virgin-devica, Gorda-debela); interesantno jer ima ovu formaciju stena koje se zovu "the Baths" i koja ima prostor kroz koji zapravo može da se prođe da bi se došlo do plaže, ali u periodu godine u kom sam ja bio to je moguće samo do 4 popodne jer tad kreće plima, i voda koja nadire kroz tunele može da udavi nesmotrenog prolaznika. Imam slike i iz tih prolaza ali na svakoj sam ja, tako da to i nije nešto interesantno. Što se samog vremena koje vam je potrebno da biste prošli, meni je trebalo dobrih 20-ak minuta da prođem kroz sve hodnike i na kraju se častim odlaskom na plažu i penjanjem po stenama... da, ovaj Džejms Bond na poslednje dve slike sam ja. :D
P.S. Za kraj evo koje je boje voda... na ostrvu ne znaju šta je zima, sneg, mraz i smrzavanje, svi piju mohito i uživaju na temperaturi od 27-29 stepeni. :)
gordita (1).jpg gordita (2).jpg

Zamolio bih uvazenog clana Pedju da ne kaci ove fotografije, mislim da ce doci do kolektivne depresije ako posle ovoga pogledamo kroz prozor:lol:

Serb evo svečano obećavam da neću više, i ja sam se deprimirao od boje njihovog mora. :D Ah da, u Viljemštadu (glavni grad ostrva Kurasao) gradski sat je proizveden od strane Breitling-a, čim nađem tu sliku u arhivi kačim je, i posle nje neću više obećavam.

Dzoni izvini što pitam, vidim na jednoj slici Miljacku i na putu pored automobile, pa me zanima: otkad prolaze automobili kroz Vilsonovo šetalište?
ma nema sta da se izvinjavas, slobodno pitaj, uvijek je bio saobracaj automobila kroz Vilsonovo setaliste, setaliste je samo po trotoarima, a cestom su uvijek isla kola-i prije rata.Jedino su uveli da je zabranjen saobracaj za sva motorna vozila kroz Vils subotom i nedjeljom. ;)

ma nema sta da se izvinjavas, slobodno pitaj, uvijek je bio saobracaj automobila kroz Vilsonovo setaliste, setaliste je samo po trotoarima, a cestom su uvijek isla kola-i prije rata.Jedino su uveli da je zabranjen saobracaj za sva motorna vozila kroz Vils subotom i nedjeljom. ;)
ah da, lusteri su obicno na plafonu... :) :)

Back