Vaši kućni ljubimci

Ona, gospođica Lara. Ispala je prava Crvenkapa! :lol:

Pa poželjno je da ima, jer bi mi u protivnom trebalo sat vremena da je osušim! :)

Od juce novi cuvar dvorista,nazvan po mom omiljenom filmskom negativcu- Major Kriger 290620143102.jpg 290620143104.jpg 290620143105.jpg

Nasa Zoi,devojka od 2 god.....

10152513_654051441352502_8718601566733656583_n.jpgS4300366.JPGM 036.jpg

Od juce novi cuvar dvorista,nazvan po mom omiljenom filmskom negativcu- Major Kriger View attachment 93192 View attachment 93193 View attachment 93194
Lepotaaaaaaa !!! Obozavam staforde i Nemce,ali posle naseg Benija -staforda koji je uspavan posle 15 god prelepog druzenja, na zalost zenska momcad je prevladala u mojoj porodici,pa su ove divne popisulje sada glavne,hahaha. Neka su zive i zdrave !!!

Last edited by a moderator:
IMAG0528.jpg IMAG0530.jpg IMAG0535.jpg IMG-20140715-WA0000.jpg

Gospodin se zove Aron i trenutno je fazi da grize sve sta stigne ,spava,jede kao ala i vrsi nuzdu gde mu se prohte,i naravno kada ga uvedemo da spava tada mu prorade lutke i hoce da se igra :)

Meni su prvog otrovali imao je jedanaest godina i da nije mladji brat insistirao nema sanse da bih uzeo ponovo psa,odlicna rasa,neverovatno koliko se covek veze za njih.

Glavni razbojnik i larmadzija u komsiluku :)

Attachments

• DSC00135.jpg
    DSC00135.jpg
    407.1 KB · Views: 115
  • DSC00197.jpg
    DSC00197.jpg
    357 KB · Views: 116
Mare rotweiller mi je omiljena rasa psa, lepi i sa pomalo komplikovanim ali zadovoljavajucim karakterom - uporan Nemac. Nek je ziv i zdrav, a trovanje psa ne zelim da komentarisem...

Glavni razbojnik i larmadzija u komsiluku :)

Najlepsa i najpametnija rasa,bar po meni,pored Staforda.Za decu i porodicu je Nemacki ovcar ,uz boksera i ritrivera najbolji pas. Da ne poverujes,po nekoj statistici,koji je pas najbolje kotiran za porodicu,Amerikanci su 6 godina istrazivali,ispada lista ovako... 1. Nemacki bokser...2.Labrador -zlatni ritriver .... i da ne poverujes 3 . Americki Staford terijer...... Sva ziva udruzenja su bila u ovom istrazivanju,ako budem pronasao link,prosledicu ga...... Iskreno ,meni je zivotna zelja da imam Nemackog ovcara pored sebe i da ga licno dresiram kao mog pokojnog Staforda Benija. Deca su ga jahala,i moja i komsijska,i nikad nije zarezao,a kakav je cuvar bio,da ne pricam. Na zalost,bar za sada ne mogu priustiti zbog obaveza i vucjaka,jer je ipak previse, cuvati 3 psa,razlicitih rasa,plus papagaja,kraljevskog Alexandra ,plus suntavog macora kog sam spasao i udomio.....mnogo bre. Ali za ovakvog lepotana,nemackog ovcara, dusu bih dao....Lepota i vernost od psa. :congrats::adore:

Najlepsa i najpametnija rasa,bar po meni,pored Staforda.Za decu i porodicu je Nemacki ovcar ,uz boksera i ritrivera najbolji pas. Da ne poverujes,po nekoj statistici,koji je pas najbolje kotiran za porodicu,Amerikanci su 6 godina istrazivali,ispada lista ovako... 1. Nemacki bokser...2.Labrador -zlatni ritriver .... i da ne poverujes 3 . Americki Staford terijer...... Sva ziva udruzenja su bila u ovom istrazivanju,ako budem pronasao link,prosledicu ga...... Iskreno ,meni je zivotna zelja da imam Nemackog ovcara pored sebe i da ga licno dresiram kao mog pokojnog Staforda Benija. Deca su ga jahala,i moja i komsijska,i nikad nije zarezao,a kakav je cuvar bio,da ne pricam. Na zalost,bar za sada ne mogu priustiti zbog obaveza i vucjaka,jer je ipak previse, cuvati 3 psa,razlicitih rasa,plus papagaja,kraljevskog Alexandra ,plus suntavog macora kog sam spasao i udomio.....mnogo bre. Ali za ovakvog lepotana,nemackog ovcara, dusu bih dao....Lepota i vernost od psa. :congrats::adore:
Eto da se malo i ja pridruzim....mislim s punim pravom. Inace dugooooooooo godina sam se bavio uzgojem Nemackih ovcara, obukom, treninzima, natjecanjima....u zadnjih dve godine smanjio sam dosta. Inace sam u jedno vreme imao 6-7 rasplodnih kuja, 1 do 2 muzjaka a o leglima da ne govorim.
Pa evo par fotki iz arhive....cisto da pogledate. Inace pasmina je jedna od a mozda i najkompletnija za sve sto trazimo od najveceg covjekovog prijatelja.

1.jpg5.jpg6.jpgALKA STENCI 4.jpgarijana 3.3..jpgIMG_0256.jpg

I za kraj jedan lepotan koji je zavrsio u SAD i ostvario vrh plasman....

za mobitel.jpg

Lepoooooooooo,pa lepoooooooo,pa sta da kazem,zena me prekorila,sto sam se opet setio sta bih voleo da bude pored mene. A znam da trenutno nije moguce zbog ovih lepotica......Eeeeee ,mi muski smo uvek u manjini,hahaha......... Zakljucak...Ono sto imas ,voli i neguj punim srcem...., ono sto volis,sanjaj i prizeljkuj jos punijim srcem,ako iskreno volis,dace ti se od dobrog Boga....ACKE2.jpg

S4300481.jpgBBB.jpgS4300482.jpgLJULJASKA NOV 04010.jpgsl1.jpg

Eto da se malo i ja pridruzim....mislim s punim pravom. Inace dugooooooooo godina sam se bavio uzgojem Nemackih ovcara, obukom, treninzima, natjecanjima....u zadnjih dve godine smanjio sam dosta. Inace sam u jedno vreme imao 6-7 rasplodnih kuja, 1 do 2 muzjaka a o leglima da ne govorim.
Pa evo par fotki iz arhive....cisto da pogledate. Inace pasmina je jedna od a mozda i najkompletnija za sve sto trazimo od najveceg covjekovog prijatelja.

View attachment 94037View attachment 94038View attachment 94039View attachment 94040View attachment 94041View attachment 94042

I za kraj jedan lepotan koji je zavrsio u SAD i ostvario vrh plasman....

View attachment 94043

Kada cujem rec PAS ja pomislim na nemackog ovacara! Prelep je!!!

180720143141.jpg 180720143144.jpg Major Kriger ili kako ga moji klinci zovu Vucko.Pas je cudo toliko smo zblizili da je prosto nevorovatno.Hoce da jede samo u mome prisustvu i to ako mu ja serviram..... Ludilo i ljubav na prvi pogled:D

Back