Vaši kućni ljubimci

Pa zar i on/ona ima kabanicu? So cute! :)

Ona, gospođica Lara. Ispala je prava Crvenkapa! :lol:

Pa poželjno je da ima, jer bi mi u protivnom trebalo sat vremena da je osušim! :)

Kada mleka nema dovoljno treba priteći.

IMG_7434 ....jpg

Od juce novi cuvar dvorista,nazvan po mom omiljenom filmskom negativcu- Major Kriger 290620143102.jpg 290620143104.jpg 290620143105.jpg

Nasa Zoi,devojka od 2 god.....

10152513_654051441352502_8718601566733656583_n.jpgS4300366.JPGM 036.jpg

Od juce novi cuvar dvorista,nazvan po mom omiljenom filmskom negativcu- Major Kriger View attachment 93192 View attachment 93193 View attachment 93194
Lepotaaaaaaa !!! Obozavam staforde i Nemce,ali posle naseg Benija -staforda koji je uspavan posle 15 god prelepog druzenja, na zalost zenska momcad je prevladala u mojoj porodici,pa su ove divne popisulje sada glavne,hahaha. Neka su zive i zdrave !!!

Last edited by a moderator:
IMAG0528.jpg IMAG0530.jpg IMAG0535.jpg IMG-20140715-WA0000.jpg

Gospodin se zove Aron i trenutno je fazi da grize sve sta stigne ,spava,jede kao ala i vrsi nuzdu gde mu se prohte,i naravno kada ga uvedemo da spava tada mu prorade lutke i hoce da se igra :)

Marko najljepsa pasmina .... Cestitke , imao sam rota 6 godina i nikad ga nisam prezalio.

Meni su prvog otrovali imao je jedanaest godina i da nije mladji brat insistirao nema sanse da bih uzeo ponovo psa,odlicna rasa,neverovatno koliko se covek veze za njih.

Glavni razbojnik i larmadzija u komsiluku :)

Attachments

• DSC00135.jpg
    DSC00135.jpg
    407.1 KB · Views: 115
  • DSC00197.jpg
    DSC00197.jpg
    357 KB · Views: 117
Mare rotweiller mi je omiljena rasa psa, lepi i sa pomalo komplikovanim ali zadovoljavajucim karakterom - uporan Nemac. Nek je ziv i zdrav, a trovanje psa ne zelim da komentarisem...

Glavni razbojnik i larmadzija u komsiluku :)

Najlepsa i najpametnija rasa,bar po meni,pored Staforda.Za decu i porodicu je Nemacki ovcar ,uz boksera i ritrivera najbolji pas. Da ne poverujes,po nekoj statistici,koji je pas najbolje kotiran za porodicu,Amerikanci su 6 godina istrazivali,ispada lista ovako... 1. Nemacki bokser...2.Labrador -zlatni ritriver .... i da ne poverujes 3 . Americki Staford terijer...... Sva ziva udruzenja su bila u ovom istrazivanju,ako budem pronasao link,prosledicu ga...... Iskreno ,meni je zivotna zelja da imam Nemackog ovcara pored sebe i da ga licno dresiram kao mog pokojnog Staforda Benija. Deca su ga jahala,i moja i komsijska,i nikad nije zarezao,a kakav je cuvar bio,da ne pricam. Na zalost,bar za sada ne mogu priustiti zbog obaveza i vucjaka,jer je ipak previse, cuvati 3 psa,razlicitih rasa,plus papagaja,kraljevskog Alexandra ,plus suntavog macora kog sam spasao i udomio.....mnogo bre. Ali za ovakvog lepotana,nemackog ovcara, dusu bih dao....Lepota i vernost od psa. :congrats::adore:

Najlepsa i najpametnija rasa,bar po meni,pored Staforda.Za decu i porodicu je Nemacki ovcar ,uz boksera i ritrivera najbolji pas. Da ne poverujes,po nekoj statistici,koji je pas najbolje kotiran za porodicu,Amerikanci su 6 godina istrazivali,ispada lista ovako... 1. Nemacki bokser...2.Labrador -zlatni ritriver .... i da ne poverujes 3 . Americki Staford terijer...... Sva ziva udruzenja su bila u ovom istrazivanju,ako budem pronasao link,prosledicu ga...... Iskreno ,meni je zivotna zelja da imam Nemackog ovcara pored sebe i da ga licno dresiram kao mog pokojnog Staforda Benija. Deca su ga jahala,i moja i komsijska,i nikad nije zarezao,a kakav je cuvar bio,da ne pricam. Na zalost,bar za sada ne mogu priustiti zbog obaveza i vucjaka,jer je ipak previse, cuvati 3 psa,razlicitih rasa,plus papagaja,kraljevskog Alexandra ,plus suntavog macora kog sam spasao i udomio.....mnogo bre. Ali za ovakvog lepotana,nemackog ovcara, dusu bih dao....Lepota i vernost od psa. :congrats::adore:
Eto da se malo i ja pridruzim....mislim s punim pravom. Inace dugooooooooo godina sam se bavio uzgojem Nemackih ovcara, obukom, treninzima, natjecanjima....u zadnjih dve godine smanjio sam dosta. Inace sam u jedno vreme imao 6-7 rasplodnih kuja, 1 do 2 muzjaka a o leglima da ne govorim.
Pa evo par fotki iz arhive....cisto da pogledate. Inace pasmina je jedna od a mozda i najkompletnija za sve sto trazimo od najveceg covjekovog prijatelja.

1.jpg5.jpg6.jpgALKA STENCI 4.jpgarijana 3.3..jpgIMG_0256.jpg

I za kraj jedan lepotan koji je zavrsio u SAD i ostvario vrh plasman....

za mobitel.jpg

Lepoooooooooo,pa lepoooooooo,pa sta da kazem,zena me prekorila,sto sam se opet setio sta bih voleo da bude pored mene. A znam da trenutno nije moguce zbog ovih lepotica......Eeeeee ,mi muski smo uvek u manjini,hahaha......... Zakljucak...Ono sto imas ,voli i neguj punim srcem...., ono sto volis,sanjaj i prizeljkuj jos punijim srcem,ako iskreno volis,dace ti se od dobrog Boga....ACKE2.jpg

S4300481.jpgBBB.jpgS4300482.jpgLJULJASKA NOV 04010.jpgsl1.jpg

Eto da se malo i ja pridruzim....mislim s punim pravom. Inace dugooooooooo godina sam se bavio uzgojem Nemackih ovcara, obukom, treninzima, natjecanjima....u zadnjih dve godine smanjio sam dosta. Inace sam u jedno vreme imao 6-7 rasplodnih kuja, 1 do 2 muzjaka a o leglima da ne govorim.
Pa evo par fotki iz arhive....cisto da pogledate. Inace pasmina je jedna od a mozda i najkompletnija za sve sto trazimo od najveceg covjekovog prijatelja.

View attachment 94037View attachment 94038View attachment 94039View attachment 94040View attachment 94041View attachment 94042

I za kraj jedan lepotan koji je zavrsio u SAD i ostvario vrh plasman....

View attachment 94043

Kada cujem rec PAS ja pomislim na nemackog ovacara! Prelep je!!!

MMario :adore: svaka cast bruder

180720143141.jpg 180720143144.jpg Major Kriger ili kako ga moji klinci zovu Vucko.Pas je cudo toliko smo zblizili da je prosto nevorovatno.Hoce da jede samo u mome prisustvu i to ako mu ja serviram..... Ludilo i ljubav na prvi pogled:D

@Marko14 Joj što je sladak! Obavezno na sledeće okupljanje da ga povedeš, da ga gnjavim malo! :)

v1.jpg v2.jpg v3.jpg :man_in_love: Vucko

Back