krstin New member Feb 19, 2013 #21 Re: Vostok Amfibija Hvala na info, koristan video. Nisam video takav anti sok sistem, ni kod drugih Rusa. Izgledalo mi je kao da je taj rubin zaprecnog sklopa fiksiran.
Re: Vostok Amfibija Hvala na info, koristan video. Nisam video takav anti sok sistem, ni kod drugih Rusa. Izgledalo mi je kao da je taj rubin zaprecnog sklopa fiksiran.
lemi New member Feb 19, 2013 #22 Re: Vostok Amfibija isti takav ima i komandirski....pogledaj video...Komandirskie Watches. Командирские часы. - YouTube
Re: Vostok Amfibija isti takav ima i komandirski....pogledaj video...Komandirskie Watches. Командирские часы. - YouTube
J juke New member Feb 19, 2013 #24 Re: Vostok Amfibija Cestitam Krstin na kupovini.Lep opis samog sata i dobre slike.:thumbsup:I sam se dvoumim oko kupovine Amfibije samo sto ja gledam 710.
Re: Vostok Amfibija Cestitam Krstin na kupovini.Lep opis samog sata i dobre slike.:thumbsup:I sam se dvoumim oko kupovine Amfibije samo sto ja gledam 710.
krstin New member Feb 19, 2013 #25 Re: Vostok Amfibija Hvala Juke. Nemoj se puno dvoumiti, neces pogresiti
bt321 New member Feb 23, 2013 #26 Re: Vostok Amfibija stigao danas rano da se zahvalim Nesi i Anbeastu sta su mi pomogli da dodzem do ovog gnjurca
Re: Vostok Amfibija stigao danas rano da se zahvalim Nesi i Anbeastu sta su mi pomogli da dodzem do ovog gnjurca
lemi New member Feb 23, 2013 #27 Re: Vostok Amfibija ja pripremam jednog gnjurca od par komandirskih i amfibija....hommade....izgledaće ekstra....
Re: Vostok Amfibija ja pripremam jednog gnjurca od par komandirskih i amfibija....hommade....izgledaće ekstra....