Ima nekoliko modela sto mi se svidjaju.Ovako nesto bi uzeo mozda samo sa crnim ciferom.Cena odlicna 60,83 eur.Jedino neznam kolikog su precnika.[h=1]Amphibian Classic 710059[/h]
juke, trebalo bi da je, precnik(bez krunice) 40mm, visina 12mm, sirina narukvice(kod lugova) 22mm.
Ovde sam je slikao pored Skyhawka, posto me je jagodanbg zamolio, pa uporedi. http://www.svetsatova.com/forum/f121/rus_pa-moji-satovi-6972-19.html
Ako ne znas kakav je skyhawk, mogu da ti slikam pored nekog drugog sata iz kolekcije, koji si video.
Pazi kad ove ljude nisu nasli 40 godina, sta mislis cega ima po radnjama, magacinima i kod casovnicara u unutrasnjosti?! Cuce negde novi sssr primerci, samo treba da ih neko iskopa na svetlo dana.
Tamo gde cuce, verovatno nemaju internet, zato uz medijsku (i svaku drugu) podrsku Portala Svet satova, opremamo jedan ovakav Tam 150
i krecemo u ekspediciju otkrivanja NOS, SSSR satova :lol::lol:
Ako već nemamo članove u Rusiji, jedino što mi pada na pamet kao prva pomoć jeste da se obratiš direktno proiuzvođaču sa ovim pitanjem. Evo formulara za kontakt: Контакты vostok-inc.com
A moguca je i ''Sizif'' varijanta. Kopas po ruskim sajtovima, trazis adrese prodavnica a onda iste lociras na gugl mapama...neka od njih bi mogla biti u centru...To iziskuje da prekopas tone rude radi grumena zlata, ali....
Koliko mi je poznato, radnje u centru Moskve umeju da budu veoma skupe. S druge strane, pošto na sajtu proizvođača postoji mogućnost narudžbine, a sa Rusijom nemamo carinu, možda bi to bila najbolja varijanta.