Vostok Amfibija Komandirskie sat

Re: Slike ruskih satova

Ima nekoliko modela sto mi se svidjaju.Ovako nesto bi uzeo mozda samo sa crnim ciferom.Cena odlicna 60,83 eur.Jedino neznam kolikog su precnika.[h=1]Amphibian Classic 710059[/h]2416-710059-Amphibian-600x900.jpg

Hvala Rus na odgovoru i na informacijama:).Skyhawk sam imao prilike da vidim i probam.Tvoje slike sam upravo pogledao.Odgovara mi velicina od 40 do 45 mm.

Zagor, jeste to lepse, slazem se, ali nema novo:)

Pazi kad ove ljude nisu nasli 40 godina, sta mislis cega ima po radnjama, magacinima i kod casovnicara u unutrasnjosti?! :D Cuce negde novi sssr primerci, samo treba da ih neko iskopa na svetlo dana.
Tamo gde cuce, verovatno nemaju internet, zato uz medijsku (i svaku drugu) podrsku Portala Svet satova, opremamo jedan ovakav Tam 150

url.jpg i krecemo u ekspediciju otkrivanja NOS, SSSR satova :lol::lol:

Moze, ti ces da budes zaduzen za komunikaciju i prevodjenje:)
ali pre toga moras da dobijes dozvolu od vodje puta:lol:

A moguca je i ''Sizif'' varijanta. Kopas po ruskim sajtovima, trazis adrese prodavnica a onda iste lociras na gugl mapama...neka od njih bi mogla biti u centru...To iziskuje da prekopas tone rude radi grumena zlata, ali.... :D

Koliko mi je poznato, radnje u centru Moskve umeju da budu veoma skupe. S druge strane, pošto na sajtu proizvođača postoji mogućnost narudžbine, a sa Rusijom nemamo carinu, možda bi to bila najbolja varijanta.

Potrazi na ebay-u Zenitar nik , ja sam kod njega uzimao , odlican lik za saradnju i sto Nesa rece bez carina i poreza stizu:)

Zaista se nekad vise isplati poruciti sat, nego uzeti ga licno.
Zenitar i meranom imaju odlicne cene i pouzdani su.

Back