Vostok Amfibija Komandirskie sat

Извињавам се што вадим тему из формалина, али треба ми мала помоћ.
Наиме недавно сам узео још један командирски и како то обично бива са интернет куповинама продавац је прећутао ману сата која се огледа у томе да сат жури, нпр. око десет-петнаест минута за осам часова... Све остале функције су ок.
Однео сам сат код часовничара и речено ми је да је искривљена спирала и да је то узрок описаног проблема.
Е сад човек је за поправку зацепио по мени врло високу цену дупло већу него што је сам сат плаћен, па бих замолио форумаше из НС да ми на ПП пошаљу препоруку код ког још часовничара из НС да се распитам за сервис и колико би то (замена спирале) могло да кошта.
Иначе код тог мог локалног часовничара идем често али у последње време је по старом српском обичају почео по "пријатељској" основи да пумпа цене својих услуга на чије извршење (поново по "пријатељској" основи) чекам јако дуго, јер вероватно сматра да сам му ја сигурна муштерија па могу да чекам...;)

Хвала људи.

наручио сам нови сат да се придружи бата амфибији:d следеће недеље ми стиже нови командирски

1.JPG2.JPG 3.JPG

sjajno, to je i razlog zasto je do sada nisam uzeo, stalno izlaze novi modeli, sve lepsi jedan od drugog, isplatilo se cekanje

pardon, izvinajvam se

pise im na sajtu free shiping i imam opciju russian airmail koja je 11,66 dolara

koja je sigurnija, je l je ona prva stvarno besplatna

Last edited by a moderator:
Free shiping je naravno free, i potpuno je siguran. Ja sam od njih 3 puta porucivao, i sve na fre shiping.

vrlo vrlo cudno, mozda imas kako oni to zovu nagradne poene, pa placas samo 2 dolara, ovo je kod mene

m7vyvp.png

Mislim da nema veze sa poenima. Upravo sam proverio, i isto je i kad sam ulogovan i kad proverim na guest nalogu.

kontaktirao sam Meranom i pitao sam ih zasto ne proizvode

-dobro staro 470 kuciste

-zasto ne proizvode 119, odnosno tonneau kuciste, ali ne kao 090, nego ono oštrije kao na 1967 amfibiji

-kada ce da ubace celicnu krunicu

i rekli su mi da su ima bas ove tri stvari prioritet i da bismo uskoro mogli da ocekujemo pomenute novitete i izmene

Nadam se, samo se takodje nadam da nece drasticno povecati cene.
Jer iskreno sa ovim cenama su konkurenti ali ako povecaju cene ja bih uvek pre kupio Orient neko Vostok (a vec su sada sa ovim SE cenovno blizu Orient Mako-u, a slozicete se da je Mako kvalitetniji i bolji sat).

Last edited:
neka krunica poveca cenu za 5-10evra, opet je konkurentna sa svojih 55evra

one SE su mi blize cenovno Seiko 5 modelu, a Seiko je garantovano bolji sat, zato sam i uzeo onu klasicnu staru Amfibiju jer je daleko jeftinija

da, ali ta stara nema ni celicni bazel, tako da ako spoje sve te "novitete" na jedan sat mislim da ce biti skuplji; da, sto ti rece cak i u Seiko rangu!

Back