Vostok Amfibija Komandirskie sat

Osim što 110 nema zakrivljene lugove prema ruci pa gledajući sa strane izgleda kao da ti je leteći tanjur sletio na ruku.

Mislim 12 ili 14$.

Ljudi jurim Komandirski 3133. Znam za dva tipa, stariji i noviji, međutim ne mogu nigde da nađem materijal kućišta za bilo koji od njih, što mi je potencijalni deal breaker, znate li nešto o tome?

Sta dva tipa? Bilo ih je vise. Ili znas dva za prodaju, jedan stariji i jedan noviji? Kuciste je inace celicno.
A sto bi te uopste smetalo i da nije?
Nece biti lako da se nadje. Ili znas izvor? Podeli molim te.

Znam za tip sa jednosmernim bezelom sa klikovima, sa kristalnim staklom i 20mm lugovima, i sa dvosmernim bez klikova, pleksijem i 18mm lugovima. Ja bih ovaj prvi naravno. Manje je bitan cifer. I naravno da budu kazaljke na štoperici u obliku strelica. Radije bih VDV. Nemam ništa konkretno, probaću da izbunarim, spremio sam lovu.

^ U pitanju je montres russes, francuski forum koji se bavi uglavnom ruskim satovima. :)
Imali su jos nekoliko zanimljivih limitiranih izdanja.

Da, učinilo mi se da je ruski zbog dizajna i logoa :). Sve u svemu, veoma interesantan sat.

Jel treba da očekujem da će mi naplatiti nešto na carini ako sam naručio sat od 100 dolara? Mislim da ne bi trebalo zbog sporazuma o slobodnoj trgovini zar ne?

^
Jedino da ti na fakturi napisu da je vrednost recimo 45$, mada ni to ti ne garantuje da neces da platis.

Back