Vostok Amfibija Komandirskie sat

nwolf, posalji im mail, pa vidi, i mene zanima.
Ako im budes slao mail, vidi da li moze neka druga narukvica, posto je celicna losa.
Ako imaju nato bilo bi ekstra, mada moze i kozna.

Ne verujem da ce to da urade.
Ja sam znao da je celicna narukvica losa i narucio sam model sa koznim kaisem a stigao mi je sa celicnom narukvicom.

Zamerke su na mehanizam za navijanje konkretno krunicu koja visi kad je odbijes,onda nema neki limitator navijenosti mozes da ga navijas do besvesti i normalno pokvaris ga ,okreni prsten na satu ide levo desno gde hoces nema klik kao vecina satova nego sluzi tu samo kao ukras cini mi se ,mozes je skinuti ako malo jace zapnes negde
Jeste,krunica često ima običaj da malo landara na svojoj osovini kada je odviješ ali ne spada.:)
To što možeš bezgranično da ga navijaš-to je kvar na tvom modelu.
Korona se može podesiti da stoji čvršće i da se teže skida.
Šta da ti kažem-to je ta ruska lepota :)
Ništa nije savršeno ali sve radi i svašta trpi :thumbup:

Ja sam znao da je celicna narukvica losa i cim sam narucio sat odmah sam porucio i plavi Nato i jedan Time Factors kozni kais.

Na Chestopol Time sam razgledao, i zaista me je amfibija sa podmornicom i sidrom i komandirski sa tenkom i petokrakom izašao 112$ sve zajedno sa poštarinom bilo do Srbije, bilo do Austrije. Onda se stvarno ne isplati uzimati od ovih lokalnih preprodavaca. Evo još se mislim da li da naručim....buljim u shopping cart i kontam da li da kliknem next ili ne :lol:

Just do it !

little_devil_burns.gif

Ma cifra je nikakva, ali se razmišljam zbog tih kućišta i korona....ništa gore nego kad se izgrebe ili oljušti, pa proviruje žuto.....

Ma cifra je nikakva, ali se razmišljam zbog tih kućišta i korona....ništa gore nego kad se izgrebe ili oljušti, pa proviruje žuto.....
Amfibija ima čelično kućište.
Kod Komandirskog dok proviri žuto-proći će godine i godine.
A i kad se (i ako se ) to desi-sve se dovodi u prvobitno stanje za 600-1000 dinara ;)

Za amfi stvarno ne znam dal je bezel od mesinga. Vucaram ga od februara i vec sam unakazio pleksi udarajuci u zidove. Na bezelu nikakvih tragova nema. Mislim da treba da prodje bas dosta vremena i da jadnicak pretrpi jos mnooogo mucenja da bi istrcao mesing (ako je uopste mesingan)

Last edited:
Amfibija ima čelično kućište.
Kod Komandirskog dok proviri žuto-proći će godine i godine.
A i kad se (i ako se ) to desi-sve se dovodi u prvobitno stanje za 600-1000 dinara ;)

Znam za kućište kod Amfibije, ali me je kopkao taj bezel. Nisam znao da je toliko jeftino dovesti to sve u red, ako se problem i dogodi.

Nesto se razmisljam da uzmem jednog komandirca, evo niki moj uzi izbor, pa pomozite mi da se odlucim.
Naravno otvoren sam za jos neke predloge.
211398-300x450.jpg211783-600x900.jpg431296-600x900.jpg641641-600x900.jpg811163-300x450.jpg811288-300x450.jpg811398-300x450.jpg811831-300x450.jpg

obrati paznju na krunicu svi ovi komandirce sta si stAvio imaju losu krunicu mislim na kljuc
mnogo je slab kvalitet nego kod starije komandirce to ti kazem od iskustvo

Koliko god voleo te satove ja bi ih izbegao. Krunice jesu manje ali problem je završna obrada tj kvalitet ili bolje rečeno nekvalitet hroma na kućištu. Znam čoveka koji je kupio nov Komandirski( orginal ne kopiju ) i posle par meseci mu je požuteo tj oljuštio se hrom sa zadnje strane kućišta. Duže će ti trajati sovjetski komandirski( mislim na hrom ) nego ovi novi.Dodaš još malo para i kupiš Amfibiju.

Back