Vostok Amfibija Komandirskie sat

Znam, i ja se premisljam. amfibija je bolja, ali mi se stvarno svidja poklopac na komandircu.
Najverovatnije cu da uzmem amfibiju, a mozda i oba.
IMG_1777.jpgVidite na sta sam mislio.
@Zagor, @83stojan, jesu bolji, sve to stoji, ali gde da nadjem NOVOG USSR?

Rus uzmes nekog polovnog USSR za male pare sredis ga (sto ja trenutno radim sa mojim satom) i na konju si :) ,ovi novi nisu vise ta prica.

Rus probaj po casovnicarskim radnjama,vecina majstora ima uvek nesto za prodaju i to u ekstra stanju. Ja sam kod par njih video Vostoke-SSSR kao nove po ceni oko 60-70evra.

Ne znam, dacu sansu novoj amfibiji, nije skupo oko 55evra izadje.
Imam 1 amfibiju i 2 komandirca USSR, pa hocu da nabavim jednog сделано в россии

Ok izgleda, i nije mu ispucao cifer(cudo), to im je mana.
Ali ne bih uzeo "zutog " komandirca
Isto toliko kost ai nov.

@Zagor, @83stojan, jesu bolji, sve to stoji, ali gde da nadjem NOVOG USSR?
Samo veruj, vera je kljucna! Siguran sam da negde u okolini Krasnojarska, gde je bog odavno rek'o laku noc, jedna SSSR, NOS Амфибия cami na polici male prodavnice i ceka, ceka, ceka.... :lol: Ja zadovoljan ovom ruskom. Za sada....
Ok izgleda, i nije mu ispucao cifer(cudo), to im je mana.
Imam jednog komandirskog Juniora sa ispucalim zlatnim (zlatno-bronzane boje) brojcanikom.

Mislim da mu cak daje na lepoti....(lose su fotke, nazalost. Lepse izgleda u prirodi)
DSCN1395.jpgDSCN1407.jpg

Last edited:
Na mojoj amfibiji kuciste i mehanizam su kao novi, samo je cifer ispucao.
DSCN3324.JPG
@anbeast, lep komandirac, imao sam ih nekoliko, ali nikad sa krunicom na 2h

Nemojte zameriti, ali moram da postavim slike mog omiljenog komandirca, u plasticnom kucistu.
Sat je odlicno ocuvan, samo ja ne znam da slikam;)
DSCN3322.JPGDSCN3323.JPGDSCN3324.JPG

danas sam naso na pijaci komandirca pa ga kupih ,zao mi je bilo da propada tamo kod onog neodgovornog prodavca,ali se na njemu bas vide tragovi nosenja. naime,moram da mu zamenim staklo,krunicu i oprugu jer kad ga navijem do kraja preskoci. evo i slike kako izgleda....fmrno6.jpg

nisam bio do casovnicara da vidim koja je cena stakla. ja to mogu sam da sredim ali nemam delove pa cu videti.

Samo jedna informacija za sve koji planiraju da poruce Amfibiju preko meranom.
Pitao sam vlasnika da li moze da se promeni bezel i stavi onaj novi, bez obzira na ono sto je na slici, i covek mi je potvrdno odgovorio, sto znaci da ako uzimate amfibiju (ja sam ga pitao za ministarku 710) mozete da birate bezel.
42bezel-300x450.jpgnewbezel01-300x450.jpgnewbezel02-600x900-300x450.jpg

Back