evo dva sata od voskok europa model n1 rocket,treba mi vaše mišljenje,koji je po vama bolji-lepši,prvi koristi vostok mašinu 2426,a drugi seikovu nh25a...statistike sam pročito...interesuje me šta vi mislite...i da... ako ih neko ima ili ih je video uživo nek mi javi svoje mišljenje...
pa i ja više naginjem na taj prvi model,već kad kupujem rusa da bude 100% rus...a pritom na poledjini ima staklo tako da se vidi mašina koja je prelepa....
Decorated automatic 2432 Vostok movement with blued parts
Stainless Steel Case
Day & night disc
Date calendar
Central second hand
31 jewels
Shock-resistance balance
Main daily rate from -10 to +30 s/day
31-hours automatic winding
All stainless steel 43 mm case
Two-color day & night indicator
10 ATM water resistance
SuperLuminova indexes on the dial and hands
Glass back cover with engraved serial number
Stainless Steel Bracelet
Frekvence: 19800
E sada imam puno pitanja vezanih za kvalitet mehanizma,narukvice .....
1. razlika između 2432 i 2426 - dali je samo razlika u pokazivaču doba dana (podmornički sat logično)?
2. Da li je pouzdanost mehanizma na nivou zapadnih kopanija?
3. 31 sat autonomije u radu malo ili ne?
4. Kakvog li su kvaliteta čelične narukvice na Vostok-u?
5. Vredi li ovih 27000 u odnosu na neke druge satove sličnog cenovnog ranga?(pristojna cena u odnosu na cene u okruženju)
Da ne ispada da solim pamet nekom ima ovde dosta boljih poznavalaca,mislim da definitivno vredi te pare.Bio sam krajem godine u prodavnici gledao satove probao neke i baš sam pitao za ovaj model jer mi se jako dopao,nisu ga imali na lageru nu jednoj radnji ali postojala je mogućnost naručivanja.Nisam ulazio u detalje koliko se čeka i sl.