Vostok sat

Lazar.

New member
Dobro vece,da li neko zna gde moze da se kupi vostok komandirski sat.Ne mora da bude isti kao ovaj sa slike,moze i neki drugi model.Da li je neko imao iskustva sa ovim satom i kakva su misljenja o njema.Takodje zanima me da li ovaj sat ima da se kupi nov?

Attachments

• 182E7D71-73CE-4FBA-9290-24EC7DE0916B.jpeg
    182E7D71-73CE-4FBA-9290-24EC7DE0916B.jpeg
    134.4 KB · Views: 161
За препоруку је колико и лош хероин са мишомором. Тај са слике ти је нов.
Погледај руски сајт Мераном. Има да се купи на Ebay сајту нпр. Иди у претрагу. Мали милион њих.
Мог сам тамо купио. Дакле, ово што ти пишем је из богатог личног искуства са Востоком за кратко време.
Најинтелигентнији потез (Да ли волиш да поступиш интелигентно? Глупо питање, помислићеш, али заправо није кад је Восток у питању јер се овде ради о метафизичким стварима, езотерија дубока...) би био да га не купиш. Али, као што је један велики форумаш написао, ови сатови се не купују разумом, већ срцем, али, апелујем на Твој разум да краткорочно победи срце ради извојевања дугорочне победе за обоје, и да добијеш оно што и срце иште - а и разум да буде намирен.
Купи Восток, али не тај који си наумио!
Дакле, одеш на Ибеј, и за мање паре купиш Восток Амфибију из периода СССР-а!
За мање паре - купиш бољи сат!
Зар није сјајан савет?
Чак можеш узети и Командирца из СССР-а за мање паре од тог новог, а бољи је! Поготово такав модел као са слике који си поставио, црни тенк и онај совјетски припадајући му безел, опако складно изгледају, и недостижан је за овог данашњег.
Бољи су ови стари јер је на новим оплата очајна. Погледај ако те не мрзи моје старије уписе, и видећеш како се на мом скинула оплата...
А за скроз нов исто имаш опције.
Додавањем само мало новца, буквално за 70 долара са доставом, можеш купити нову Амфибију која је скроз од челика, а и аутоматик је. Имаш и нове Командирце скроз у челику, иди на сајт Мераном и све ће ти се само казати.

Pozdrav, zanima me da li je neko kupovao vostok na ebay, našao sam prelepi
VOSTOK AMPHIBIA 710615 za 74.99$US
Piše da je besplatna dostava, zanima me koliko bi me od prilike koštala carina i ostalo, na aplikaciji carina kalkulator bi me navodno koštalo sve zajedno 9.499.38 RSD
0c84e2e1ed9bd209328e5d4233449818.jpg

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Iz iskustva i slucaja pojedinih clanova pod uslovom da ti carinuju, a ne mora i da se desi, 10% od cijene plus 20% pdv na ukupnu sumu. Znaci 82.5$ sa carinom od 10% plus 20% pdv 16.5$, oko 99$.

Iz iskustva i slucaja pojedinih clanova pod uslovom da ti carinuju, a ne mora i da se desi, 10% od cijene plus 20% pdv na ukupnu sumu. Znaci 82.5$ sa carinom od 10% plus 20% pdv 16.5$, oko 99$.
Toliko košta na kp i na ins, ne vredi cimanja, hvala.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Back