Walter - moji satovi

Walter, danas sam opet pregledao celu kolekciju, i fantasticna je stvarno :adore:

Jeste Iggy moze na ovaj sat da legne i bolji kais ali nisam imao na lageru nesto novije imam neka 2-3 crna kozna kaisa ali su vec stari a nemam obicaj da sa drugih satova vadim kaise pa radi skazaljke koja je iste boje kao i kais zato sam i nju stavio a ovom modelu po meni najbolje bi dosao crni kais !

a ovom modelu po meni najbolje bi dosao crni kais !

slazem se , ako nije metalni , najbolje bi pasovao crni kozni , evo i jedne moje Hanowe koju sam vam vec predstavio, ja sam stavio zeleni cisto da se slaze sa licem sata...
DSCN3810.jpg

Meni je ok onakav sareni, platneni. Daje malo neobicnosti i odredjeni ''modern twist''... Naravno, savim je ok i kozni. Sa stilskog stanovista ne znam gde bih svrstao ove mehanicke digitalce :confused: Rekao bih da su sportski, mada....

Jednostavno to su mehanicki digitalci. Prica za sebe , i naravno oni mogu biti i sportski a i elegantni...

A tu ima takvih primeraka da ti pamet stane ,kada ti jednom udju pod kozu - to je kraj!!!
a onaj ko ih nevoli , taj nezna sta propusta ;)

x21ey2.jpg4aa49_omega470-36z.jpg41de23ff98b9d9a630dd57d8ff28e42cefe10511_m.jpg1950-lord-elgin-direct-read-jump-hour-775x516.jpg1970s-zeno-green-jump-hour-428x600.jpgbenrus-dial-o-rama-jump-hour-watch-8-01.jpggruenairflight.jpgixasemijumphour4.jpgkelektd1376chrono1.jpglipflybackjumphour1.jpgvulcain9.jpgwittnauerfuturamajumphour0.jpg slike su skinute sa neta!

Izvini Walter za sto malo pozajmismo temu, odmah je vracamo :D

Nabavicu i ja neki mehadigi, ali cu paziti da se ne navucem :D Benrus i Witnauer, sto izgleda ko kilometar sat od tristaca (mada Lip jos vise lici na to), mi se bas dopadaju :D
Ovaj Gruen ne kapiram bas. Pretpostavljam da se disk sa brojevima ispod cifera vrti ali ne znam sta pokazuje kad ima sve tri klasicne kazaljke?!

^prebacuje tu 24h skalu na 12h skalu, posle 12.
gruenairflight.jpggruenprecision.jpg

Last edited:
EVO dve Amfibije bela je moja a crna je od naseg clana Molnja, Amfibije su popularne u odredjenim kolekcionarskim krugovima, ovo moja bela Amfibija bila je kod Mestro Kire na Servis a Munja je bio tamo pa sam usliko njegovu amfibiju a napravio sam uporedbu izmedju falc - kopiju Rolexa i orginalnog Vostoka evo i slicice !

SAM_0547.jpg

SAM_0544.jpg

SAM_0535.jpg

SAM_0554.jpg

SAM_0552.jpg

SAM_0561.jpg

ovaj falc Rolex je bio na sevisu pa smo naprvili uporedbu !

SAM_0559.jpg

Amfibija je bolja od tog folexa, bar 100x.

Stojane,nije Walter nosio to sr**e na servis nego se taj ''sat'' zatekao u servisu.

Pitaj doktor Igija, on ga postavio gore sa ostalim mehadigi satovima...
Amfi je sjajan, Waltere...

Ma Falc Rolex nije moj vec ga je neki musterija ostavio kod mestro Kire u ducanu na servis, onda je Kire otisao da obavi neki posao a ja i Munja ostali u radnju i onda smo se malo zezali i fotkali znate ono kako kazu kad macora nema misevi vode kolo tako i ja i Munja, nego kad spominjem Munju ili kakao mu je pravi nik Molnja on je kolekcioner ruskih satova ima ih gomilu i to sve dobre modele sad je poceo da skuplja i svajcarce i japance ali nikako da ga nateram da ih slika, a kakvog je Roamera ulovio ovih dana super sat ali nece pa nece da ih slika, sta znam mozda ga i ubedim ovih dana !

Gledaj da ga ubedis.
Ima ovde mnogo ljubitelja satova, narocito Ruskih:D

Ha,ha,ha....More Waltere, eto mene uskoro u Skoplju. Vi tamo imate neki izvor, drvo, sta li, gde skupljate, berete sve te lepe satove....ti, bt321, eto sad i Munja (Molnija) samo izbacite po neki dragulj kad se vratite iz ''setnje'' :D

Sluzio sam JNA u Skoplju i mogu reci da sam i tada voleo da setam po velikom buvljaku u SK...davno to bese 89/90...tada sam na toj pijaci kupio neki seiko quartz koji mi je sluzio u vojsci sve dok se pred skidanje nisam toliko napio da sam ga skroz izlomio :(

Siguram sam da i danas na toj pijaci ima svasta da se vidi :).

Back