Walter - moji satovi

Jeste Iggy moze na ovaj sat da legne i bolji kais ali nisam imao na lageru nesto novije imam neka 2-3 crna kozna kaisa ali su vec stari a nemam obicaj da sa drugih satova vadim kaise pa radi skazaljke koja je iste boje kao i kais zato sam i nju stavio a ovom modelu po meni najbolje bi dosao crni kais !

a ovom modelu po meni najbolje bi dosao crni kais !

slazem se , ako nije metalni , najbolje bi pasovao crni kozni , evo i jedne moje Hanowe koju sam vam vec predstavio, ja sam stavio zeleni cisto da se slaze sa licem sata...
DSCN3810.jpg

Meni je ok onakav sareni, platneni. Daje malo neobicnosti i odredjeni ''modern twist''... Naravno, savim je ok i kozni. Sa stilskog stanovista ne znam gde bih svrstao ove mehanicke digitalce :confused: Rekao bih da su sportski, mada....

Jednostavno to su mehanicki digitalci. Prica za sebe , i naravno oni mogu biti i sportski a i elegantni...

A tu ima takvih primeraka da ti pamet stane ,kada ti jednom udju pod kozu - to je kraj!!!
a onaj ko ih nevoli , taj nezna sta propusta ;)

x21ey2.jpg4aa49_omega470-36z.jpg41de23ff98b9d9a630dd57d8ff28e42cefe10511_m.jpg1950-lord-elgin-direct-read-jump-hour-775x516.jpg1970s-zeno-green-jump-hour-428x600.jpgbenrus-dial-o-rama-jump-hour-watch-8-01.jpggruenairflight.jpgixasemijumphour4.jpgkelektd1376chrono1.jpglipflybackjumphour1.jpgvulcain9.jpgwittnauerfuturamajumphour0.jpg slike su skinute sa neta!

Izvini Walter za sto malo pozajmismo temu, odmah je vracamo :D

Nabavicu i ja neki mehadigi, ali cu paziti da se ne navucem :D Benrus i Witnauer, sto izgleda ko kilometar sat od tristaca (mada Lip jos vise lici na to), mi se bas dopadaju :D
Ovaj Gruen ne kapiram bas. Pretpostavljam da se disk sa brojevima ispod cifera vrti ali ne znam sta pokazuje kad ima sve tri klasicne kazaljke?!

EVO dve Amfibije bela je moja a crna je od naseg clana Molnja, Amfibije su popularne u odredjenim kolekcionarskim krugovima, ovo moja bela Amfibija bila je kod Mestro Kire na Servis a Munja je bio tamo pa sam usliko njegovu amfibiju a napravio sam uporedbu izmedju falc - kopiju Rolexa i orginalnog Vostoka evo i slicice !

SAM_0547.jpg

SAM_0544.jpg

SAM_0535.jpg

SAM_0554.jpg

SAM_0552.jpg

SAM_0561.jpg

ovaj falc Rolex je bio na sevisu pa smo naprvili uporedbu !

SAM_0559.jpg

Ma Falc Rolex nije moj vec ga je neki musterija ostavio kod mestro Kire u ducanu na servis, onda je Kire otisao da obavi neki posao a ja i Munja ostali u radnju i onda smo se malo zezali i fotkali znate ono kako kazu kad macora nema misevi vode kolo tako i ja i Munja, nego kad spominjem Munju ili kakao mu je pravi nik Molnja on je kolekcioner ruskih satova ima ih gomilu i to sve dobre modele sad je poceo da skuplja i svajcarce i japance ali nikako da ga nateram da ih slika, a kakvog je Roamera ulovio ovih dana super sat ali nece pa nece da ih slika, sta znam mozda ga i ubedim ovih dana !

Ha,ha,ha....More Waltere, eto mene uskoro u Skoplju. Vi tamo imate neki izvor, drvo, sta li, gde skupljate, berete sve te lepe satove....ti, bt321, eto sad i Munja (Molnija) samo izbacite po neki dragulj kad se vratite iz ''setnje'' :D

Sluzio sam JNA u Skoplju i mogu reci da sam i tada voleo da setam po velikom buvljaku u SK...davno to bese 89/90...tada sam na toj pijaci kupio neki seiko quartz koji mi je sluzio u vojsci sve dok se pred skidanje nisam toliko napio da sam ga skroz izlomio :(

Siguram sam da i danas na toj pijaci ima svasta da se vidi :).

Back