M Miljan New member Oct 11, 2009 #21 Evo jos jedan zanimljiv link Last edited by a moderator: Oct 11, 2009
dragon New member Oct 12, 2009 #23 Vladan_Stevanovic said: Remek delo IWC-a... Pozdrav, V.S. Click to expand... Svaka čast za linkove koje postavljaš!
Vladan_Stevanovic said: Remek delo IWC-a... Pozdrav, V.S. Click to expand... Svaka čast za linkove koje postavljaš!
dragon New member Nov 11, 2009 #26 Reklama za Glashütte Original Sport Evolution Impact Inače, ako nekog interesuje, cena za ovaj model sa tourbillon-om je tričavih $111,000, dok obična hronograf verzija košta $12,000! Pozdrav
Reklama za Glashütte Original Sport Evolution Impact Inače, ako nekog interesuje, cena za ovaj model sa tourbillon-om je tričavih $111,000, dok obična hronograf verzija košta $12,000! Pozdrav
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Nov 22, 2009 #29 Danas sam potpuno u Glashütte Original fazonu Pozdrav, V.S.
milan zmaj New member Jan 28, 2010 #30 hamilton malo Hamiltona na sceni :aetsch: Last edited by a moderator: Jan 28, 2010
Marko 5 New member Feb 27, 2010 #32 Igor Angeleski said: Vazduh, Voda plus brzina, Bell & Ross :laugh: Click to expand... Uf covece najezio sam se gledajuci,neverovatno dobro!
Igor Angeleski said: Vazduh, Voda plus brzina, Bell & Ross :laugh: Click to expand... Uf covece najezio sam se gledajuci,neverovatno dobro!
ANGEL Banned Feb 27, 2010 #33 Marko 5 said: Uf covece najezio sam se gledajuci,neverovatno dobro! Click to expand... Ahhh, daa, neverovatne dobre i cene!
Marko 5 said: Uf covece najezio sam se gledajuci,neverovatno dobro! Click to expand... Ahhh, daa, neverovatne dobre i cene!
dragon New member Mar 14, 2010 #38 Hehe... odličan je video... ja sam svojevremeno razmišljao da ga postavim u temu "Reklame i satovi!", međutim predugačak mi je bio za reklamu. Al John Malkovich je odličan u klipu... samo pravi piloti zaslužuju da nose IWC satove. Pozdrav
Hehe... odličan je video... ja sam svojevremeno razmišljao da ga postavim u temu "Reklame i satovi!", međutim predugačak mi je bio za reklamu. Al John Malkovich je odličan u klipu... samo pravi piloti zaslužuju da nose IWC satove. Pozdrav
dragon New member Jul 4, 2010 #39 Nisam siguran, mislim da ovaj video još nije bio postavljen a ako jeste nije naodmet odgledati ga ponovo! Kako funkcioniše mehanički mehanizam... Odličan klip.
Nisam siguran, mislim da ovaj video još nije bio postavljen a ako jeste nije naodmet odgledati ga ponovo! Kako funkcioniše mehanički mehanizam... Odličan klip.