Zenith Takograf ??

Što se mene tiče ideja za sobni sat je odlična. Planiraš li neku drvenu kutiju za njega? Kolika mu je rezerva snage? Nažalost ne znam ništa o tahografu.

Inače moja želja za pretvaranje u stoni-kaminski sat je Molnija АЧС1.
$_12.JPG

Hvala,i ja mislim da je ideja dobra. Na samom kucistu postoje dva srafa tj navoja sa maticama,pa se tako moze pricvrstiti za neki stalak il vec. Kutija je i meni prvo pala ali nemam je gde tako. Usraficu ga u nesto :D . Uhh ova molnija je fantasticna,samo gde naci to?? Ja sam ovo sasvim slucajno nasao.

... Uhh ova molnija je fantasticna,samo gde naci to?? ...
Nadjes nekog ko ima rashodovani Mig 29 i pitas ga da ti proda tu Molniju. :P

Mozda za ovah tvoj tahograf da napravih neko postolje od pleksiglasa, nesto na ovu foru...
1-0300halter1.jpg2-0300halter.jpg

Ovo sa pleksijem je ok,ali za mene nije resenje. Imam i pozadinsko osvetljenje, na 24v :D . Sto se tice rezerve snage,jos uvek ne znam koliko drzi. Za sada radi bez kasnjenja punih 24h :thumbsup:

I mali update o rezervi snage. Dakle sa jednim navijanjem 6 dana ili 144h . Treba uzeti u obzir da je to 5-6 okreteja kljuca,nisam hteo da preteram. :)

Pripijat isti sat imaju moji baba i deda kuci, svaki put kada odem kod njih prvo sta uradim jeste da uzmem da ga navijam! Sat je star ko zna koliko nikada nije servisiran radi tacno u minut! [emoji3]

Da da to sam i ja radio kao klinac :) a radim i dan danas :D. Za divno cudo,ovaj nije zakasnio ni minut ali bez preterivanja.

Back