lemi New member Mar 22, 2013 #183 napiši šta je ni ja nekontam.....nemoj nas držati u neizvesnosti 21 dan.... a omega je aaaaaaaaa:drool:aaaaaaa.....
napiši šta je ni ja nekontam.....nemoj nas držati u neizvesnosti 21 dan.... a omega je aaaaaaaaa:drool:aaaaaaa.....
zma New member Mar 28, 2013 #188 kupim juce ovo: i krenem da otvaram ovo: Mislim da ce ovi matoriji morati ici na ciscenje i podmazivanje. Last edited: Mar 28, 2013
kupim juce ovo: i krenem da otvaram ovo: Mislim da ce ovi matoriji morati ici na ciscenje i podmazivanje.
lemi New member Mar 28, 2013 #189 uuuu....nisam nikad video ovaku mašinu od favre leuba...:thumbup:....
zma New member Mar 28, 2013 #190 A dok sam to radio, u pauzi, provodio sam i mini kasting... Skoro ista kucista! I za kraj porodicna fotografija! Tek kad sam sve zajedno fotografisao, videh da fali nekoliko komada...
A dok sam to radio, u pauzi, provodio sam i mini kasting... Skoro ista kucista! I za kraj porodicna fotografija! Tek kad sam sve zajedno fotografisao, videh da fali nekoliko komada...
zma New member Mar 28, 2013 #192 Da, Lemi, odlicni su! Sad sam provalio, fali mi jedan takav rus samo sa tirkiznim ciferom!
lemi New member Mar 28, 2013 #193 znači od viška glava ne boli,bogme lepu si kolekciju skupio.....nastavi.....
bt321 New member Mar 28, 2013 #195 Respekt,ostao sam bez reci:thumbsup::congrats::adore: p.s.treba da kupis kutiju
GIvan New member Mar 28, 2013 #196 Odlicno ! ...koji sam ja amater... Inace, vidim da imas samo 1 sat sa celicnom narukvicom.
zma New member Mar 28, 2013 #197 Tacno! Ovi moderniji svi imaju metalne narukvice ali nisam bas neki ljubitelj istih. Ne volem! Vise sam za kozu zimi a leti za NATO, BOND, itd..
Tacno! Ovi moderniji svi imaju metalne narukvice ali nisam bas neki ljubitelj istih. Ne volem! Vise sam za kozu zimi a leti za NATO, BOND, itd..
lemi New member Mar 28, 2013 #198 e sad samo treba potrefiti model,nije klasičan,to se po kutiji vidi.....hmmmm.....pazi kad nemam pojma....jel ima power reserve indikator.....molo da suzimo izbor....
e sad samo treba potrefiti model,nije klasičan,to se po kutiji vidi.....hmmmm.....pazi kad nemam pojma....jel ima power reserve indikator.....molo da suzimo izbor....
RUS Moderator Mar 28, 2013 #199 Sta nam radi ovaj zma, stvarno nije u redu Da to nije neki 300m saturation diver