Nastavljam!!! Stigao je!!! Ovaj sto sam ga iznad postavio! Poslat 22.03., stigao danas! Mislio sam da ga necu docekati! Postovane kolege casoholicari, ovakav Orient ja jos nisam video! SATINA! Evo nekoliko fotografija, pa sudite sami...
Toliko o kutijama, a sada sat!
..i jos malo fotografija..
Masivan, tezak, 45mm, safir, drugi logo, masivna narukvica, WR 300m...Odlican sat!
Cestitam, u zdravlju te sluzio. :beer:
Ovako sa slika stvarno izgleda jako lepo, a i kvalitetno.
Ako se takav ljubitelj i kolekcionar satova pozitivno iznenadio, ni malo ne sumnjam da je stvarno rec o izuzetnom satu.
Hahaha... Dje si to primijetio ja sam 3 puta ponovo gledao sliku dok nisam ukapirao...:lol:
Zma svaka cast na kupovini neka te dugo sluzi bas je lijep:congrats::adore:
evo malo varijacija sa narukvicama..
gumena kao svaka gumena
e, sad mesh..
nisam zadovoljan..fali mi umetak za izmedju usiju izgleda mi siromasno bez njega a i mesh je velik za moju ruku i ne mogu da ga skracujem. znaci, vracam njegovu rodjenu metalnu narukvicu dok ne nadjem neki odgovarajuci mesh!
Upravo stigao, Sinn 103 Ti Testaf!!! Narucen pre 2 meseca, pravi se samo po porudzbini i odvojeno testira. Probao sam da narucim zadnji poklopac od metala, nisu mi dozvolili zbog testiranja i sertifikacije. Elem, fotografije!
Kuciste od titanijuma, safir sa svih strana, Valjoux 7750, 200m WR, 41mm sirina i 17mm debljina, AR dehumidifiying tehnologija, pise da radi od -45 do +80 stepeni.
Klasican kozni kajs sa brendiranom kopcom...
Nemam nijednu zamerku ili primedbu...iskreno, ko voli ove dimenzije, idealan sat ako se uporede cena i kvalitet sata!