ZMA - moji satovi...

Lep tekst i vrlo lep i vredan sat. Da budem iskren kada sam prvi put video ovaj sat mislio sam da je mnogo stariji. Ima taj starovremenski šmek.
Hvala na predstavljanju interesantnog sata.
Mislim da bi tekst mogao postaviti i u rubrici Kompletni testovi satova.

Last edited:
ZMA, čestitke i sa moje strane, GP je stvarno prelep a cifer je kao što si sam napisao "lep kao upisan". Odlična čitljivost, mali broj prelepo odradjenih detalja, i veoma korisne funkcije za sve one koji dosta putuju = PUN POGODAK! :congrats:

Par dana sam u guzvi i propustim gomilu stvari!

zma - totalno sam odusevljen satom. Ovaj GP je prava umetnost, bez preterivanja! Kolekcija ti je san snova :adore:.

Universal Geneve...

Sat sam kupio od jednog britanca u idealnom stanju! Sam nisam nista dirao, samo promenio kajs. Sam sat je negde sa pocetka '60-tih. pokrece ga mehanizam pod brojem 261, njihov, UG.

IMG_1184.jpg IMG_0508.jpg IMG_1185.jpg

Klasicni, dress sat!!! Jednostavan, lak za "citanje" i zbog toga, lep! :) Sirina je 38mm, visina 10mm. Na kljucu je njihov logo, zadnji poklopac uradjen u "ogledalo" stilu, tj, ispoliran do bola. Moze se ogledati u njemu bez problema.

IMG_0510.jpg IMG_1183.jpg IMG_0512.jpg

Staklo je mineralno i u duhu tog vremena ispupceno sto je naravno lep detalj i dozvoljava da se vide skazaljke iz svakog ugla. Skazaljke su klasicne, bez luminacije na srebrno-belom ciferu sa logom firme. Toliko!

Postovanje! :)

IMG_1187.jpg IMG_1181.jpg IMG_1180.jpg IMG_1179.jpg

Last edited by a moderator:
Nista necu reci-samo cu uraditi :drool:... Ne znam,Zma,gde si uspeo da nadjes tog Britanca i po kojoj ceni si kupio ovog lepotana, ali svaka cast! Po meni,ovakvih satova nikad dosta! Nekome su isuvise dosadni,ali za mene upravo taj minimalizam predstavlja savrsenstvo. U zdravlju ga nosio!
Pozdrav,
Branko

Veoma lep i elegantan sat. Odlične su i dimenzije, ni mali ni suviše velik sat. Sviđa mi se kako su uradili ušice kaiša.
U zdravlju ga nosio.

Back