23jewels - Kolekcija satova

Dok brat Backarelli verovatno lezi pokriven preko glave i slusa kako novi seiko cakce, ili samo gleda u njega, a nemajuci pojma koliko je sati (pogledace u mobilni telefon, verovatno da vidi i to) ja cu da iskoristim priliku da se pohvalim svojom prinovom. Zao mi je sto je Wenger morao da napusti backarelli-evu kolekciju, ali druze moj, bar je ostao u porodici, i budi siguran da je u pravim rukama :thumbsup: Moj brat je sve vec napisao o njemu, evo par fotografije najnovije prinove

P1050195..jpg P1050202..jpg

EEe , brate moj , ja ranije pod jorgan. I ti i Sima pogodili šta radim ! Neka te verno služi, a i vreme bilo da neki sat "na struju" dopuni tvoju zanimljivu kolekciju !
Drago mi je , da je sat završio u porodici !!! :thumbsup:

Povratak međ` vlasnike G-a...

DW-5600E​

P10609242.jpg

P10609223.jpg

P1060907.jpg P1060910.jpg P1060916.jpg

P1060928.jpg

P1060911.jpg P1060912.jpg P1060932.jpg

hehe, što "jao"? ;) Ne ide uz mene? :D
Nema boljeg za posao kojim se bavim. Stavim, i ne mislim... Inače mi nije prvi G, ali jeste prva kockica :)

U ove satove se čovek zaljubi prilikom prvog susreta sa njima (kao da to nije slučaj sa svim ostalim ;) ). Sećam se da sam davno na ove satove gledao kao na dečije igračke. A, onda su mi mamili sve više pogled. I što sam ih više gledao, više su mi se sviđali. Definitivno nije bila ljubav na prvi pogled. :D Onda sam kupio mudmen-a i od tada su nezamenjivi radni sat, kod mene ;)

Svaka cast na G-u :adore:. I ja sam na G-Shock u startu gledao kao na "plastikanere" ali vremenom sam se bas zaludeo njima!
Sent from my Lumia 800 using Board Express

Back