Dok brat Backarelli verovatno lezi pokriven preko glave i slusa kako novi seiko cakce, ili samo gleda u njega, a nemajuci pojma koliko je sati (pogledace u mobilni telefon, verovatno da vidi i to) ja cu da iskoristim priliku da se pohvalim svojom prinovom. Zao mi je sto je Wenger morao da napusti backarelli-evu kolekciju, ali druze moj, bar je ostao u porodici, i budi siguran da je u pravim rukama :thumbsup: Moj brat je sve vec napisao o njemu, evo par fotografije najnovije prinove
EEe , brate moj , ja ranije pod jorgan. I ti i Sima pogodili šta radim ! Neka te verno služi, a i vreme bilo da neki sat "na struju" dopuni tvoju zanimljivu kolekciju ! Drago mi je , da je sat završio u porodici !!! :thumbsup:
U ove satove se čovek zaljubi prilikom prvog susreta sa njima (kao da to nije slučaj sa svim ostalim ). Sećam se da sam davno na ove satove gledao kao na dečije igračke. A, onda su mi mamili sve više pogled. I što sam ih više gledao, više su mi se sviđali. Definitivno nije bila ljubav na prvi pogled. Onda sam kupio mudmen-a i od tada su nezamenjivi radni sat, kod mene
Svaka cast na G-u :adore:. I ja sam na G-Shock u startu gledao kao na "plastikanere" ali vremenom sam se bas zaludeo njima!
Sent from my Lumia 800 using Board Express