U jednom trenutku sam se zapitao, kako da popravim moje raspoloženje po ovako kišnom i tmurnom danu... ne prodje mnogo, čujem zvonce na ulaznim vratima . Vidim, poštar ...
"Dobar Vam dan " kažem
"...sigurno je plava koverta a? "
...on se nasmeja i reče
"Dobar dan . Ma nije , ovo je neka pošiljka za vas ! " i drži veliku kovertu PostExpress-a .
" Uh , ajd` na rakiju onda..." reče ja, zatečen . Uzeh kovertu, koja je onako podebela , osrednje težine . Po koja reč sa Poštarom , strsi on onu giju ko da je nije bilo i reče
"...ajd` pa vidimo se, u žurbi sam" i ode .
Otvaram kovertu ne bi li video ,ko li me se setio i šta li je to... Vidim, nešto četvrtasto, dobro umotano u njihovu ne prozirnu vazdušno-zaštitnu kesu . U žurbi rastrgoh ono "pucketavo" , gde se ukazala crna kutija za sat. Blago mućnuh kutiju , vidim ima nešto... otvorio lagano iii...
kad se nisam Knapirao tad , nikad neću ! ! ! 
hmy: :w00t: :thumbsup:
Od mog brata Djordja, stigao poklon ! ! !
Uuuuuffff ... lep , bre , lep... onakoooo... Knap ! =>
...uzeh sat , onako nesigurno, da stavim na ruku i malo pročačkam. Miyotin rad sam odmah poznao, jer izvlačenjem krunice, sekundara štopa napravi pola kruga... iiihhhhh breeeee , ala stoji ! Kaiš odličan , skoro nov , udoban je baš =>
...evo još neka slika, užurbano škljocnuta telefonom =>
Brate Djordje ...
...i ako imaš već pun tavan Hvala , vidi upakuj još ovo moje jedno veeeeliko HVALA ! ! ! Sat je po mom ukusu vala, da samo znaš !:thumbup: