backarelli - nešto malo sačuvano

Baki, ako je samo sekundara problem, mislim da sam video kod svog majstora Milovana neku molniju za rasturanje. Pitaj telefonom, servis je u Zemunu, ima ga na spisku. Traži po imenu Vlasnice Ranke Rodin.

Nele, care, hvala imaš pun tavan, nego plaćam ćeps kad se vidimo. Neću ni zvati radnju, već mi je usput da svratim, jer radim na novosadskom (kod Iveka) . Baš ću ti javiti šta sam uradio ...:yes4:

Eto, možda si spasio VladanP-a da mu ne banem sa fantomkom u 2 AM i otmem Molniu ! :dance3:

UH, UH, UH... oj, oj, oj... kako se meni ovaj sat svidja... jao... par puta mi je umakao za dlaku.
Jedini Citizen koji spada u kategoriju "mora da se ima"... Fantazija mala... :)

Jako lep satić Baki, :thumbup: čestitam! :congrats:

Dolazi vikend, da li je "Sturm" spreman? :D

...kao zapeta puška kremenjača ! :laugh: A do Nedelje je u udobnim sundjerima...:thumbup:

augs2f.jpg

BaTA- Siiiiimmmooooooo , znači dolaziš sigurno !!! Yeeeeaaaahhhhhh ... :thumbup:

Zaboravih i ono najvažnije ...

Velika zahvalnica mom bratu, drugu, prijatelju , našem članu 23jewels , koji me je uputio ka ovoj odličnoj prinovi !

Hvala ti bato moj , iz sveg srca i sve snage !!!! :yes4: :thank_you2:

Čestitke na kupovini ! Baš mi je drago da si kupio dugo čekani, mnogo puta spominjani Victorinox. Neka te u zdravlju služi ! Čini mi se da će nedeljom ujutru glava da te zaboli zbog dileme Poljot vs Victorinox. Eeeee, slatke muke ! Još jednom čestitke!

:adore:FANTASTICNO!:congrats::congrats::congrats:

Djole , nekad se sa jednom rečju, kaže mnogo toga . :w00t: Hvala , bato moj ! :yes4:

Čestitke na kupovini ! Baš mi je drago da si kupio dugo čekani, mnogo puta spominjani Victorinox. Neka te u zdravlju služi ! Čini mi se da će nedeljom ujutru glava da te zaboli zbog dileme Poljot vs Victorinox. Eeeee, slatke muke ! Još jednom čestitke!

Sky , ma nema tu dileme, samo je jedan Штурманские !!! :D Inače, mislim da bi se tebi posebno dopao ovaj Army (znajući tvoj ukus) . Nekako slike ne mogu dočarati ovu surovo-čeličnu napravu ...;)

:) baki svaki ti je sat nesto posebno,a to se vidi po tvom pisanju...uzivaj,znas da uzivas

Ćomile Zmajkoviću , pa čik pogodi od koga sam naučio da uživam u satovima ! ;)

Last edited:
E, pa baki, sta reci -FENOMENALNO!!! :man_in_love::drool::adore::congrats:

Zezao me nesto internet, ne mogoh da otvorim prethodne strane gde si predstavio sat (kasnije sam video) i citam poslednje postove, i odmah sam znao o kom satu se radi. Dakle - tacno znam kako se osecas sada i jedva cekam da vidim "mrgu" i uzivo, sutra!

P.S. A i da konacno upoznam uzivo i simu hrabrog a nadam se i jos dosta sjajnog sveta ;)... Ko ce to docekati!

Auuuuuuuuuuuuuu, ja tek sad videh da sam prevideo neke novitete u ovoj galeriji. Nema, par dana me nema, a brat Baki popunjava li popunjava "nesto malo sacuvano" :P

Brate moj, sve cestitke na ovim pridoslim satovima, i za Orient LE, kao i za ovaj poslednji ulov. Pazljivo birana, kolekcija ti zaista poprima zavidan oblik. Sve modeli su prica za sebe, a znajuci tebe, znam da ce imati dobar tretman dok god su kod tebe :thumbup:

.

Velika zahvalnica mom bratu, drugu, prijatelju , našem članu 23jewels , koji me je uputio ka ovoj odličnoj prinovi !

Hvala ti bato moj , iz sveg srca i sve snage !!!! :yes4: :thank_you2:

Zaista mi je bilo zadovoljstvo, znam koliko volis ovaj brend. Neka te u zdravlju sluzi :beer: U to ime, popij jedno ladno za mene sutra na Adi... ;)

baki nasao si ga.svaka cast,odlican sat i mehanizam mi se svidja uzivaj baki i sa srecom da ga nosis.

Drugari , braćo i Komšije :thumbsup: , hvala vam puno na čestitkama !!!! :yes4:

PS. Vladane P-e , nemoj okasniti na skup !!!! Nešto me mrrrzi, da ti čuvam mesto ! :lol:

U jednom trenutku sam se zapitao, kako da popravim moje raspoloženje po ovako kišnom i tmurnom danu... ne prodje mnogo, čujem zvonce na ulaznim vratima . Vidim, poštar ...

"Dobar Vam dan " kažem "...sigurno je plava koverta a? "

...on se nasmeja i reče "Dobar dan . Ma nije , ovo je neka pošiljka za vas ! " i drži veliku kovertu PostExpress-a .
" Uh , ajd` na rakiju onda..." reče ja, zatečen . Uzeh kovertu, koja je onako podebela , osrednje težine . Po koja reč sa Poštarom , strsi on onu giju ko da je nije bilo i reče "...ajd` pa vidimo se, u žurbi sam" i ode .

Otvaram kovertu ne bi li video ,ko li me se setio i šta li je to... Vidim, nešto četvrtasto, dobro umotano u njihovu ne prozirnu vazdušno-zaštitnu kesu . U žurbi rastrgoh ono "pucketavo" , gde se ukazala crna kutija za sat. Blago mućnuh kutiju , vidim ima nešto... otvorio lagano iii... kad se nisam Knapirao tad , nikad neću ! ! ! :ohmy: :w00t: :thumbsup:

Od mog brata Djordja, stigao poklon ! ! !

Uuuuuffff ... lep , bre , lep... onakoooo... Knap ! =>

2ew15dg.jpg

2.jpg

...uzeh sat , onako nesigurno, da stavim na ruku i malo pročačkam. Miyotin rad sam odmah poznao, jer izvlačenjem krunice, sekundara štopa napravi pola kruga... iiihhhhh breeeee , ala stoji ! Kaiš odličan , skoro nov , udoban je baš =>

29zqvdf.jpg

...evo još neka slika, užurbano škljocnuta telefonom =>

2vt2v4n.jpg

5.jpg 6.jpg

Brate Djordje ...

...i ako imaš već pun tavan Hvala , vidi upakuj još ovo moje jedno veeeeliko HVALA ! ! ! Sat je po mom ukusu vala, da samo znaš !:thumbup:

5425.jpeg

Last edited:
Baki ti si i zasluzio ovakav poklon:D Mnogo mi je drago kad vidim ovo drugarstvo na forumu:) Djole svaka cast :congrats:

P.S I meni ovakvi gestovi ulepsaju dan bez obzira sto ja nisam dobio poklon, mnogo mi drago:DDjole kralju:)

Al ga sroci,vec stvorih sliku u glavi,k'o da sam i ja bio tamo kad je dosao postar!:D
Bas si ga lepo uslikao,super izgleda. A objasnio sam ti da mi nije "legao".Ne znam zasto,al' je tako.Stoga resih da ga 'udomim' kod tebe,jer imamo skoro indentican ukus po pitanju satova.
Aj,pa da te dobro sluzi.:thumbup:

Back