backarelli - nešto malo sačuvano

Čestitam backarelli ! Ko čeka taj i dočeka. Lep sat, univerzalno lep. Može čovek da mu traži manu do sutra, neće je naći. Seiko je to.

Da ti ovom prilikom i zvanicno,tj pismenim putem cestitam na ovom satu.A znam koliko si ga cekao i kako si se osecao kada si ga dobio. Uostalom 23jewels je to odlicno objasnio.Ja sam stvarno bio odusevljen kad si mi rekao da si ga narucio,a kad je stigao,kao da je stigao meni.

Jos samo nadji crni kozni kais sa crvenim stepom,da se slozi uz
Sto se tice samog sata,mogu reci i ovde sto sam ti rekao kad smo se culi...
SAT JE FENOMENALAN!!!:thumbup::thumbsup::congrats::adore:
Samo jos stavi crni kozni kais sa crvenim stepom da se slozi uz sekundaru i bice k'o bombona.

Ej,drug,čestitam.
Uspori malo.Približavaš se opasnom trenutku da ispuniš sve želje :D
Što reče neko-drago mi je kao da sam ga ja dobio.
Nek je sa srećom.

Drugari moji , samo kad bih mogao da vam rečima opišem ,kako sam se osećao, dok sam čitao vaše komentare . :crying: Srce se steglo od sreće i emotivno sam jednostavno, nokautiran !!!:crying: Ovaj mali smajlić nije tužan, već ga steglo od sreće, dok malo ne dodje sebi...

Neću nikog ponaosob nabrajati , svi znate koliko vas (ne gotivim, to je bez veze, nego...) VOLIM BRE !!!

Uistinu vam želim, ovako lepe i srećne trenutke ,kao što je ovaj moj sada ! Nijedan sat bez vas nebi imao ovoliko smisla i ljubavi !

Sve vas volim i puno PUNO pozdravljam ! Živi bili !!!!! :thumbsup:

-heeeeeeeeeee , Djordje brate , daće Bog da sevne uskoro tvoj gral kod tebe u kolekciju , pa kad ti budem sastavio post, oooddeee paklica maramica dok si rek`o keks, sam ti zezaj !!!!:D :P

Ovo je sto cekam je daleko od grala,ali je po gabaritima slicno.
Gral ce ostati nedostizan,ali nema veze,bar se lozim.

Attachments

• 41QSTTJZF5L._SS500_.jpg
    41QSTTJZF5L._SS500_.jpg
    31.8 KB · Views: 167
Iako se javljam kasno, pridruzujem se cestitkama na novom satu.
Obzirom da sam imao priliku da ga vidim uzivo backarelli-jevoj ruci, mogu reci da je pun pogodak!!!

U ZDRAVLJU GA NOSIO i DUGO TE SLUZIO!
:congrats::congrats::congrats:

Casio EF-550PB-1A

Ja nisam preterani ljubimac diver-a
Brate ni ja satova sa Military luk-om ali je ovaj SNZG13 toliko dobar i za toliko malo para da je to bruka:thumbsup:, da još ne mogu da se odlučim između njega i pedesetpetice "fantoma".
U zdravlje ga nosio i nabavio jedan dobar nato kaiš za njega:congrats:

Došao je dan, kada je (slobodno mogu reći) moj sveti gral dobio novo odelce...

smiley.jpeg

Jako mi je teško, rečima da opišem moje stanje kada sam video sat posle Pugove intervencije. Moram reći, da se čovek zajsta maksimalno potrudio i uložio svoje majstorstvo, da ispoštuje moje prohteve i želje. :thank_you2:
Ono čemu se nisam nadao je ,da će sat bolje izgledati nego što sam ja imao u mojoj mašti !:w00t: Zaista sam ,blago rečeno ,frapirano-oduševljen radom majstor-Puga . Evo nešto lošijih slika, koje sam uslikao telefonom i koje ne mogu dočarati pravi doživljaj kada se vidi sat uživo. Najblaže rečeno, kaiš se toliko "stopio" sa satom, da je mene bukvalno obuzela jeza, kada sam sat stavio na ruku.

mlpm49.jpg

24c8r41.jpg

2.5.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg

Hteo bih se još jednom zahvaliti članu jagos , koji me je maksimalno ispoštovao i omogućio mi da dodjem do mog svetog grala ! :thank_you2:

Last edited:
Cestitke za majstor Puga, i sa moje strane, zaista svakim svojim delom postavlja sve vece standarde, tako da ne čudi činjenica da su i našs očekivanja velika. Kaiš je legao kao saliven, kao fabrički,ma kakvi...i bolje. :thumbup: Sat mnogo mocno deluje, posebno mi se dopada boja štepa... Što se osećaja tiče, neka svako pokuša svoj najdraži sat da ostavi negde 3 meseca, da ga ne vidi, da ga ne nosi, i onda neka ga stavi na ruku, a kamo li kada dolazi u potpuno novom izdanju :man_in_love:

Želim ti mnogo nedelja i praznika da ga nosiš, brate moj, da uživaš u svakom trenutku sa njim, a znam da hoćeš. Neka te dugo služi. :beer:

baki sat opasno izgleda.da te sluzi 100 godina pa posle ga daj nekom.bas sam se odusevio cestitke i pugu.valjda cu ga i ja upoznati.bas mi je milo da ti se sat toliko dopada.

Odličan sat, odličan kaiš velikog znalca. Sviđa mi se taj tip kaiša, boja štepa. Lepo je videti kad neko zna da uživa u svojim satovima a ti backarelli definitivno umeš. U zdravlju ga nosio.

Back