Bajker71 - moja mini kolekcija

Status
Not open for further replies.
Hvala Nešo. Nastojaću da nađem originalnu širine 19 mm između lugova, do tada privremeno, možda bi i neka kožna što ti kažeš došla u obzir, onako štepana sa nekim okruglim "prozorima" po sebi. ;) Dobro, to su sada slatke muke. :dance3:

Konačno sam dočekao da završim restauraciju mog "vintage" Seika Sports pa da mu montiram odgovarajuću narukvicu. Izbor je pao na silikonsku narukvicu sa teksturom koja podseća na šaru automobilskih guma. Čini mi se da mu je lepo legla i da se uklapa u njegov sportski imidž.

Seiko Sports 1.jpgSeiko Sports 2.jpgSeiko Sports 3.jpgSeiko Sports 5.jpgSeiko Sports 6.jpgSeiko Sports 8.jpg

Seiko proizveden Aprila 1970-te godine počinje svoj novi život! :)

seiko je kao lutkica ,samo si zaboravio da namestis prsten oko cifera,ako ti ne smeta moze i tako :thumbup: i ja bi volio jedan takav seiko;)

seiko je kao lutkica ,samo si zaboravio da namestis prsten oko cifera,ako ti ne smeta moze i tako :thumbup: i ja bi volio jedan takav seiko;)

Na unutrašnji prsten nisam ni obraćao pažnju prilikom slikanja pošto se on veoma lako rotira u oba smere okretanjem krunice u "neutralnom položaju". ;)

Sat je kao lutkica,narukvica mi se dopada,definitivno si mu vratio stari sjaj,čestitke za trud imajstorstvo!

To je pravi Kolekcionar!!!!!

a ne likovi koji kupe sat pa odnesu kod casovnicara da im sredi sve, ako uopste ima danas takvih casovnicara,
ajd razumem za neke stvari koje nemozes sam ... ali sve sta mozes to i uradi...

svaka cast Bajkeru !!!!!!

Hvala Iggy, ali nemoj mnogo da me hvališ da se ne uobrazim. ;) Nego kada ćeš ti da nam predstaviš svoju kolekciju koja je sigurno jedna od najjačih na ovim prostorima? Počni od helmeta, on mi je nekako ...

Ovih dana sam bio malo zaludan, dal' zbog kiše ili iz nekog drugog razloga, pa sam malo ispolirao jednu staru peticu 6119 iz moje kolekcije i nije loše ispala. :)

Seiko 5.1.jpgSeiko 5.2.jpgSeiko 5.3.jpgSeiko 5.4.jpgSeiko 5.5.jpg

Attachments

• Seiko 5.4.jpg
    Seiko 5.4.jpg
    164.6 KB · Views: 61
Status
Not open for further replies.
Back