Bezbi - moji satovi

bezbi

New member
Drtistvo da stavim i ja neku slicicu.

Moja CERTINA DS SPEL, super satic sa Etom iz Normflatline 3 serije. Ima bas puno godina.
20130912_193448.jpg

Seiko 5 snx-111 k1
20130821_103752.jpg

Pranis PILOT sa original ETOM 6498
DSCN2590.jpg

Orient BAMBINO
20130912_193334.jpg

SEIKO 5 SNK649
IMG-20130908-WA0006.jpg

Seika sam narucio sa ebaya preko dede, pa mi on doneo malo se otvorio :)

Orijen je super, mada mi se ne svidja bas cifer, nije skroz zaobljen vec samo krajevi, ali nije oblo zaobljen vec po liniji tako da se vidi tacno odasjaj gde se cifer "lomi" po obodu.

Parnis po meni bolji nego svi zajedno, nosio sam ga vise nego sve zajeno i nema ni najmanji trag nosenja, kao i zavrsna obrada koja je po meni odlicna, dao sam lepe slike u temi tastovi satova pa sam mozes zakljuciti, prosto neverovarno od jednog kineza.

juke fali jedan CITIZEN promaster 8200 200m koji sam snimio :)

Last edited:
Cini mi se da sam video negde u oglasima ovu peticu snx-111k1.Da li si je ti kupio? Inace odlicni satovi.....

Serb, to je mehanizam iz dzepnog sata, da ni ne ocekujem neke rezultate pa i nisam nikada merio, ali na WILDspecru pokazuje super rezultate.

Goxy pored ovih satova imao sam jos nekoliko u rangu ovih gore mojih, veruj mi je je Parnis jednini sat koji nikada ne bih menjao, za mene je savrsen.

Last edited:
Odlična kolekcija. Parnis mi je najlepši, ako je kvalitet bar delom kao izgled onda je ovo super sat.

Svi satovi su prelijepi ali je Parnis najljepši! Samo...vrati mu narukvicu nekako mi ne ide ta žuta iz njega :)!

bila samo proba davno :) vraceno. Inace, jedino mesto gde mogu napraviti neku sliku je na prozoru iznad kuce u miru pa je svaka slika ista, jer na svakom drugom mestu me gledaju kao da slikam malog vanzemaljca :blink:

20130913_095407.jpg20130913_095429.jpg20130913_095502.jpg

U pitanju je 44mm verzija.

Vlajo naravno da sam pisao, kada sam prestavljao sat. To uglavljena mi zvuci malo prejako, pre bih rekao da je ubacen Unitas [SUP]([/SUP][SUP]R)[/SUP], posto su indeticni mehanizmi, pa i ne postoji postupak, izvadi se klon i ubaci se original.

Last edited:
Ok, odlično da je išlo glatko, znam da su ljudi imali problema sa dimenzijama ili krunicom. Unitas je neuništiv. Jel safirno staklo, znam da je moglo da se naruči uz doplatu?

Back