Shmizla Administrator Staff member Dec 13, 2013 #41 Wow, uzeo si najnoviji model! :thumbsup: Hoćemo još LIVE fotki! Nemoj da se štediš! Neka te sat dugo i u zdravlju služi! Pozz!
Wow, uzeo si najnoviji model! :thumbsup: Hoćemo još LIVE fotki! Nemoj da se štediš! Neka te sat dugo i u zdravlju služi! Pozz!
bezbi New member Dec 14, 2013 #43 Kao sto sam i obecao..slikano sa note1 nista posebno sto se tice kvaliteta
Shmizla Administrator Staff member Dec 14, 2013 #45 Hvala za fotke. Ima jedna gde se sunčevi zraci baš "probijaju", ona mi je naupečetljivija. Uživaj u novom satu! Pozz!
Hvala za fotke. Ima jedna gde se sunčevi zraci baš "probijaju", ona mi je naupečetljivija. Uživaj u novom satu! Pozz!
milan zmaj New member Dec 14, 2013 #50 Uvek je lepo videti lep satic,eto kao taj tvoj. U zdravlju ga nosio
milan zmaj New member Dec 14, 2013 #52 Odakle si bezbi ? Ako si iz Bg dodji na okupljanje na čašicu razgovora sutra. I molim
bezbi New member Dec 14, 2013 #53 Milane iz jednog malog mesta u zapadnoj Srbiji. Vrlo rado ali nisam u Beogradu, i nije mi bas laganica da dodjem. U svakom slucaju hvala na pozivu!
Milane iz jednog malog mesta u zapadnoj Srbiji. Vrlo rado ali nisam u Beogradu, i nije mi bas laganica da dodjem. U svakom slucaju hvala na pozivu!
bezbi New member Dec 15, 2013 #57 Zma, hvala. Jos uvek me drzi onaj tik da ga uzimam na svakih pola sata i da me svaki put iznova odusevi.
Zma, hvala. Jos uvek me drzi onaj tik da ga uzimam na svakih pola sata i da me svaki put iznova odusevi.
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 15, 2020 #59 bezbi Čestitam! Zanimljivo deluje. Koja mu je tačno oznaka?