MMario
Well-known member
e sjecam se dobro te price i natezanja dali vratiti ili ne....Priča za ovog Damask-a je jaka kao kuća, te hoću da ti je ispričam u najkraćim crtama, kako bi te možda ubedio da sat ostane kod tebe ili ako se ikad odlučiš za prodaju, prvo se javiš nekome od nas (matoraca sa SS-a)
Nisam siguran da li se radi o dalekoj 2013toj ili 14toj, ali u to vreme smo na forumu razmenjivali svi mišljenja o mogućim prinovama pre kupovine, kako bi donosili neki zajednički zaključak šta je to dobro a šta još bolje. Bila zlatna vremena !
U toj "nedoumici"za prinovu je bio i naš dragi gazda-Vlada, gde je konkurencija za kupovinu novog sata bila poprilično tvrda. Na kraju je odluka pala na Damasko te je isti naručen.
Međutim.......
Nije stigao naručeni model "full lume three hands" već podosta skuplji full lume Chrono, gde se ta fatalna greška desila u samim redovima logistike Damasko tima. Vladan je po otvaranju paketa, onakoooo...blago reći iznenađeno-izbezumljen to sve podelio sa nama na forumu u pratnji slika pridošlog Chronograph-a.
E, tada tek nastaje opšta ludnica i prava nedoumica. Da li zadržati sat koji je pristigao i koji je ustvari veće klase i skuplji od naručenog, ili poslati pismo Damasko timu i zatražizi od njih ispravku greške. Koliko se sećam, većina forumske ekipe je bila za to da se ostavi taj skuplji Chrono i život nastavi dalje, a Damasko sam snosi posledice svoje greške. Šta više, bilo je čak otvoreno i javno forumsko glasanje "vratiti, ili ne vratiti"....
Međutim, Vladan k'o Vladan, znajući sebe da zbog savesti nema više mirnoga sna, ipak se odluči da pošalje pismo Damasku i osvetla Srbiji obraz i dokaže da i kod nas zna da se nabode poneki pošten samarićanin. Damasko tim odgovori, te ispraviše grešku, te mislim da su nešto i "častili" Vlajka (kolko e sećam, nisam siguran)....
Tako da....
...u ponovljenom slanju je pristigao upravo taj Damasko koji ti je sad na ruci, a koji je prošao kroz više dobrih ljudi koji su ga fino očuvali kroz sve ove godine.
Da se ja pitam (a ne pitam se) , na mene bi i te kako uticala cela ova priča kao i samo putešestvije sata kome se manje više zna svaki put od fabričke trake pa eto do sad tvog zgloba. To je, šta ja znam, meni nekako dovljan razlog da to bude kiper u mom boxu.
Tako da, Vatovče, ako se i desi da te priča ne čačne i da bi sat išao dalje, bar znaš gde da se javiš.
Veliki pozdrav a i izvinjenje našem dragom BigMag-u za ovo razvodnjavanje u njegovoj temi.....
a u ta prosla vremena smo se skupljali kod mene jednom mjesecno uz meze i pice i "pipanje" satova....uvijek nas je bilo 7 ili 8, bome nekada i vise...ima negdje i slika sa tih druzenja...ali mi jedno ostalo u sjecanju...nedelja bila i vec bilo 21 navecer, drustvo se razislo kada negdje oko 23 zvoni mobitel i pita kolega....ej imas li jos kobasica???? Evo se vracam i Osijeka pa da svratim. Svratio on i malo pomalo uz meze i pricu eto ti 6 sati ujutro....on ustaje i kaze joj moram pozuriti za Bg ujutro radim....uvazeni kolega tolarbo!!
i ne....ne izvinjavam se kolegi BigMag na trolanju