Bigmag - moji satovi

Danas sam bio dokon pa iskoristih vreme da malo poslikam satove koje uglavnom nosim u rotaciji

ccbd705669574589fc341b42458288c8.jpg

9c3bf0e4286f16941c1e1df5db3a011b.jpg

8cc42490236fbc90d0673017e6cc1065.jpg

Pozdrav

..ime, lepo si ti to naslozio...posle ces mene traziti da ti ih ispoliram ;)....btw, imao bi ja tu sta da proberem i za sebe....dobri komadi, uzivaj u njima :thumbsup:

Kako vreme leti i kakav flashback

Gledam slike prvo koliko sam mlad bio , a od satova koji su bili tu, samo Stowa ostala kao vencani sat, sve drugo je otislo. U medjuvremenu se izvrtelo dosta satova, pa kada dodjem do malo vremena probacu da ispratim i nadoknadim hronoloski

Danas sam dobio na poklon jedan od kolege za secret santu, pa cu za pocetak da okacim sliku prinove stare od prilike 100tinak godina

defad85b17d974d4d3adf4b11bdd587d.jpg

Ništa mi ne pričaj o tome kako su godine proletele...🤦🏻‍♂️
Nego baš lep poklončić za secret santu, ovde ti česi donesu čokoladicu na poklon, kakav crni sat.

Ajde, baš me zanima što se hronološki dešavalo. 👍🏻

Nakon toga, moram i ja isto da nastavim u svojoj temi jer je... prošlo... previše vremena.

Sećam se tvoje Stowe, a sad sam malo osvežio pamćenje prelistavajući temu. Baci koju fotku kada je budeš nosio da se malo podsetimo.

Auuu sunce ti poljubim!

Sad sam otišao na tvoj prvi post u ovoj temi i shvatam da si od mene kupio Fortisa! 🤦🏻‍♂️

Ja sam kompletno sve zaboravio. Kao da imam amneziju i kao da sam bio u komi poslednjih petnaest godina.

Tako da...šta da kažem, drago mi je da smo se ponovo upoznali. 😂

Potrudicu se da nastavim hronolski tamo gde sam od prilike stao ovde sa objavama. Pa cu kako stignem da kacim slike ljubimaca.

Interesantno koliko je ovaj forum uticao na mene i pomogao da naucim dosta stvari o satovima, ali sam takodje ovde upoznao i dosta sjajnih ljudi sa kojima sam i dan danas u kontaktu i druzimo se koliko nam vreme dozvoljava…

Negde od prilikepre 10 godina sam se iz ne znam kojeg razloga tacno cuo telefonom sa Vladom i usput ga pitam da li bi mozda prodao Damaska i on kaze zasto da ne stoji mi ne nosim ga, kao i uvek ponudi prijateljski cenu i naravno sreci nikad kraja

0870252e57ad577c3349bd23d6dd80b6.jpg

2fa52b11a9a0d04e92cd570ccaa4dc77.jpg

Originalno je Vlada kupio sat sa belim ciferom ali je naknadno dokupio crni cifer i pripadajice lazaljke i sklopio ga da izgleda ovako.

Ja sam ga jedno duze vreme nosio tako, a onda uradio undo

6d79e4a9eb561a970d8b8e400e11f4e5.jpg

33724cd917cc96ad68b50d913cc8b02a.jpg

I nosio ga tako sve do napada nekog ludila kada sam ga prodao. U to vreme kada sam odlucio da ga prodam isto ga nisam tako puno nosio, ne znam sto, jednostavno nije isao u rotaciju (kada sam ga kupovao od Vlade, pomislio sam kako moze da ne nosi takav sat).

Inace sat je bukvalno tenk i posle godina akanja i nosenja bio je isti kao kada je izasao iz prodavnice. Btw ni jedan sat nikada nije imao takav klik i preciznost bezela to je prosto neverovatno, ko je imao prilike da vidi uzivo zna o cemu pricam.

Evo jedna gde se vidi luminacija na delu. Nije bila mnogo jaka sto je dobro u ovom slucaju ali je bez problema gurala celu noc.

2c84bd1989fa9846891279f13981fe4d.jpg

Wow, udari me neka nostalgija dok gledam te slike. 🥺
Bas mi je drago da te je lepo služio. 🤝

A da je tenk, jeste, ne znam da li iko pravi izdržljivija kućišta, uključujući bezel, od njih. 💪🏻

Back