Potrudicu se da nastavim hronolski tamo gde sam od prilike stao ovde sa objavama. Pa cu kako stignem da kacim slike ljubimaca.
Interesantno koliko je ovaj forum uticao na mene i pomogao da naucim dosta stvari o satovima, ali sam takodje ovde upoznao i dosta sjajnih ljudi sa kojima sam i dan danas u kontaktu i druzimo se koliko nam vreme dozvoljava…
Negde od prilikepre 10 godina sam se iz ne znam kojeg razloga tacno cuo telefonom sa Vladom i usput ga pitam da li bi mozda prodao Damaska i on kaze zasto da ne stoji mi ne nosim ga, kao i uvek ponudi prijateljski cenu i naravno sreci nikad kraja

Originalno je Vlada kupio sat sa belim ciferom ali je naknadno dokupio crni cifer i pripadajice lazaljke i sklopio ga da izgleda ovako.
Ja sam ga jedno duze vreme nosio tako, a onda uradio undo
I nosio ga tako sve do napada nekog ludila kada sam ga prodao. U to vreme kada sam odlucio da ga prodam isto ga nisam tako puno nosio, ne znam sto, jednostavno nije isao u rotaciju (kada sam ga kupovao od Vlade, pomislio sam kako moze da ne nosi takav sat).
Inace sat je bukvalno tenk i posle godina akanja i nosenja bio je isti kao kada je izasao iz prodavnice. Btw ni jedan sat nikada nije imao takav klik i preciznost bezela to je prosto neverovatno, ko je imao prilike da vidi uzivo zna o cemu pricam.
Evo jedna gde se vidi luminacija na delu. Nije bila mnogo jaka sto je dobro u ovom slucaju ali je bez problema gurala celu noc.