Časovničarski alati za amatere i profesionalce

Re: Alat za sat

Mislim da ovo kod Steinharta nije bas ono sto covjek treba, a ovo sa zaljeva je bacanje novca. Namucis se dok skines metalnu narukvicu i najcesce se vilica "pojede" nakon 2-3 izmjene, a ovaj dio za skidanje koznih narukvica.... katastrofa.
Moja preporuka ti je da si kupis Bergeon 6767F. Malo je skuplji, ali ce ti trajati cijeli zivot.
Spring bar na hrvatskom jednostavno zovemo pin. Pretpostavljam da je na srpskom isto tako

Re: Alat za sat

Mislim da ovo kod Steinharta nije bas ono sto covjek treba, a ovo sa zaljeva je bacanje novca. Namucis se dok skines metalnu narukvicu i najcesce se vilica "pojede" nakon 2-3 izmjene, a ovaj dio za skidanje koznih narukvica.... katastrofa.
Moja preporuka ti je da si kupis Bergeon 6767F. Malo je skuplji, ali ce ti trajati cijeli zivot.
Spring bar na hrvatskom jednostavno zovemo pin. Pretpostavljam da je na srpskom isto tako
Nije problem u ceni. Bitno je da ne osteti kais,narukvicu i sat :D Hvala na savetu.
Uglavnom nema sanse da nadjem da se prodaje samo pin. Uglavnom ide u setu(doduse ima na amazon-u i zalivu sto bi ti rekao :D )

Ukucaj u trazilicu zaljeva bergeon 6767f i izbacit ce ti ih puno. Trenutno ne mogu pogledat, ali ja sam ga kupio od neih spanjolaca za 18€. Prema, mislim, Rusovoj preporuci na jednom drugom forumu. Ako se on ne javi u meduvremenu, postam ti link malo kasnije

Da, Bergeon 6767F je odlican, i ja ga koristim, tako da za to imas moju preporuku. Imao sam i jeftinijih alata koji su zavrsavali posao, ali ovaj je ipak najbolji.

E sad, sto se tice linka, nije nikakv problem da postavimo link, ali na tom sajtu taj alat vec neko vreme nemaju na stanju.

Last edited:
Vidim da se vodi polemika na netu koji uzeti. Vidim da ste napisali sa F pa sam i trazio sa oznakom F.
Koja je razlika?

evo alata, jer, bez alata, Nema Zanata!!

pN38KZc.jpg

hTsxxJZ.jpg

Ja sam prosle godine u decembru kupio par stvari kod njih kao fizicko lice, ulje moebius, jednu mazalicu i neku cetku (alat).Pozvao ih telefonom, pitao ih za mogucnost slanja i za cenu, poslali mi postom i stiglo mi sutradan bez problema.Nisu mi postavljali nikakva pitanja ...

Back